21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκίνησε η χρήση του Apple Watch με Cellular αποκλειστικά με κάρτα eSIM της Cyta

    «Πρωτιά» σε Κύπρο και Ελλάδα η πιστοποίηση του δικτύου κινητής της Cyta από την Apple

    Το πρώτο δίκτυο κινητής τηελεφωνιας, σε Κύπρο και Ελλάδα, που πιστοποιείται επίσημα από την Apple για να επιτρέπει στους κατόχους του Apple Watch με Cellular να το χρησιμοποιούν ως ανεξάρτητη συσκευή, γίνεται το δίκτυο της Cyta.

    Αναλυτικότερα, ενεργοποιώντας την ηλεκτρονική κάρτα eSIM, οι πελάτες της Cyta έχουν τη δυνατότητα να παραμένουν συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκονται, να λαμβάνουν κλήσεις και να απαντούν σε μηνύματα μέσω του Apple Watch με Cellular, ακόμα κι όταν δεν έχουν μαζί το iPhone κινητό τους.

    Έτσι, οι πελάτες συμβολαίου της Cytamobile-Vodafone μπορούν να αποκτήσουν το καινούργιο iPhone σε συνδυασμό με τη συσκευή Apple Watch με Cellular και να επωφεληθούν έκπτωσης μέχρι και €150. Εναλλακτικά, μπορούν να αγοράσουν μόνο το Apple Watch με Cellular με ευκολίες πληρωμής και έκπτωση €30.

    Σημειώνεται ότι στο επόμενο διάστημα, η Cyta αναμένεται να ανακοινώσει παρόμοιες συνεργασίες και με άλλους γνωστούς κατασκευαστές. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: Apple Watch Cellular | Cyta.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles