12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκινά το… ξεκαθάρισμα στο Twitter! Verified λογαριασμός μόνο επί πληρωμή

    Ο Elon Musk έφερε αρκετές αλλαγές στη λειτουργία του Twitter από τη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του CEO. Σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν τα verified Twitter accounts και έγινε σαφές από την εταιρεία ότι το περίφημο «μπλε tick» δε θα αποτελεί πλέον δωρεάν προνόμιο, αλλά μια υπηρεσία επί πληρωμή.

    Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση. Το γνωστό μέσο ανέφερε ότι ξεκινά να αφαιρεί τα λεγόμενα επαληθευμένα σήματα παλαιού τύπου από λογαριασμούς χρηστών από την 1η Απριλίου, τα οποία στο εξής θα μπορούν να αποκτηθούν από τα μέλη εγκεκριμένων οργανισμών και φυσικά από όσους προχωρήσουν στην ανάλογη συνδρομή. Πρόκειται πρακτικά για τη λογική εξέλιξη όσων είχε ανακοινώσει ο Musk μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας Twitter Blue τον περασμένο Νοέμβριο. Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν υπερβολικά πολλοί λογαριασμοί με μπλε tick, με αποτέλεσμα η εταιρεία να πρέπει να τους αφαιρέσει τους επόμενους μήνες.

    Σημειώνεται ότι το Νοέμβριο ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι ο κάθε χρήστης θα μπορεί να αποκτήσει το verification πληρώνοντας 8 δολάρια το μήνα. Από εκείνη τη στιγμή, το μπλε tick του Twitter ενσωματώθηκε στη συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue, η οποία περιλαμβάνει ένα πακέτο με προνόμια. Οι συνδρομητές έχουν προτεραιότητα στη λήψη απαντήσεων, αναφορών και στην αναζήτηση στο Twitter, καθώς επίσης λαμβάνουν τις μισές διαφημίσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Στέκουν οι κατηγορίες για κατασκοπεία; Ο CEO του TikTok καταθέτει στο Κογκρέσο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles