11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησαν από σήμερα οι αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας στις συσκευές Samsung Galaxy

    Τις ενημερώσεις ασφαλείας Σεπτεμβρίου στις Android συσκευές της, δρομολόγησε από σήμερα η Samsung για να διορθώσει ορισμένες κρίσιμες αδυναμίες ασφαλείας στο λειτουργικό της σύστημα και να βελτιώσει τις συνολικές δυνατότητες στις συσκευές της.

    Όπως παρατηρήθηκε, οι συσκευές Samsung Galaxy άρχισαν από σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου 2020, να ενημερώνονται αυτόματα. Οι συγκεκριμένες ενημερώσεις περιλαμβάνουν βελτιώσεις που αφορούν την συνδεσιμότητα του Wi-Fi, το Πληκτρολόγιο της Samsung και την εφαρμογή Μηνύματα, μαζί με μερικές άλλες αρκετά σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας. Υπάρχουν επίσης βελτιστοποιήσεις στη δυνατότητα Pro Video της κάμερας.

    Όλες οι ευπάθειες που αντιμετωπίζονται σε αυτήν την ενημέρωση, έχουν χαρακτηριστεί είτε με “Υψηλή” είτε με “Κρίσιμη” σοβαρότητα, καθιστώντας την ενημέρωση απαραίτητη για τους χρήστες της εταιρείας, ούτως ώστε οι συσκευές τους να παραμένουν ασφαλείς. Έτσι, συστήνεται να ενημερώσετε άμεσα τις συσκευές σας, κάτι που θα γίνει αυτόματα αν έχετε ενεργοποιημένες τις ρυθμίσεις “αυτόματης ενημέρωσης”.

    Πλήρης περιγραφή των βελτιώσεων υπάρχει διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles