13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Doctor Strange 2 – Η Wanda στο επίκεντρο του νέου trailer

    Μια από τις ταινίες της Mervel που οι fans ανυπομονούν να δουν στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι σίγουρα το sequel “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου 2022 και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και στη χώρα μας, οπότε τρέξτε να…προλάβετε! Πριν από μερικές ώρες μάλιστα, “έσκασε” κι ένα νέο teaser trailer, το οποίο, μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά νέα στοιχεία, όμως μας βάζει για τα καλά στο κλίμα δημιουργώντας αρκετό ενθουσιασμό.

    Στο νέο trailer βλέπουμε τη Wanda Maximoff, τους 2 γιους της αλλά και τον Doctor Strange αρκετά διαφορετικό.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο video:

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το MCU ξεκλειδώνει το Multiverse και πιέζει τα όριά του περισσότερο από ποτέ. Ταξίδι στο άγνωστο περιμένει τον Doctor Strange, ο οποίος με τη βοήθεια μυστικιστικών συμμάχων, παλαιών και νέων, διασχίζει την εντυπωσιακή και επικίνδυνη εναλλακτική πραγματικότητα του Multiverse για να αντιμετωπίσει έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο Gerard Butler επιστρέφει με το αστυνομικό θρίλερ Copshop (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles