22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκινούν οι αναβαθμίσεις για την έκδοση GDR2 στα Windows Phone 8

    Το Windows Phone GDR2 update φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να διατίθεται σε όλο τον κόσμο (και στην Ευρώπη), με αναφορές τις προηγούμενες μέρες να θέλουν να έχουν αναβαθμιστεί κάποια Samsung Ativ S μοντέλα και τώρα η ενημέρωση έχει αναφερθεί να έχει έρθει και σε χρήστες του HTC 8X και του 8S.

    htc 8x

    Η ενημέρωση GDR2 (General Distribution Release 2), που φέρνει το OS στη version 8.0.10327.77, διορθώνει κάποια μικρά bugs και προσθέτει νέες λειτουργίες στο λογισμικό της Microsoft, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται βελτιώσεις στα Skype, Lync, Internet Explorer και Xbox Music, καθώς και δυνατότητα οι χρήστες να ακούν ραδιόφωνο στη συσκευή τους απευθείας από το Music Hub (δε λειτουργεί για όλα τα μοντέλα). Επιπλέον, διαθέσιμη είναι η επιλογή Data Sense για την παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων, η οποία δεν υποστηρίζεται βέβαια από όλα τα δίκτυα ανά τον κόσμο, ενώ μικροβελτιώσεις έχουν γίνει και στην εφαρμογή της κάμερας των συσκευών.

    Το update φαίνεται ότι ενσωματώνει και ένα “μικρό” HTC firmware update που λύνει το περίφημο “other storage issue” των συσκευών της ταϊβανέζικης εταιρείας επιτρέποντας στο χρήστη να διαγράψει temporary files, “απελευθερώνοντας” χώρο στη συσκευή.

    Εάν θέλετε να ελέγξετε αν υπάρχει κάποια ενημέρωση διαθέσιμη για το Windows Phone 8 σας, μπορείτε να το κάνετε από το Settings > Phone Update > Check for update ή από το Windows Phone desktop software που έχετε εγκαταστήσει.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κάτοχοι Lumia αναμένεται κι αυτοί να λάβουν το update πιθανότατα μέσα στις επόμενες μέρες, σε συνδυασμό με την ενημέρωση Nokia Amber update που ετοιμάζει η φινλανδική εταιρεία.

    Επιπλέον, όπως έχουμε ξαναγράψει, η Microsoft ετοιμάζει μία πιο εκτεταμένη ενημέρωση για τις συσκευές της με την ονομασία GDR3, η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να υποστηρίζει οθόνες 5 ή 6 ιντσών καθώς και τετραπύρηνα chipsets.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles