18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκινούν στη Μαδρίτη τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Ελίτ

    Το Netflix, η κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων για τη Σεζόν 2 της σειράς ΕΛΙΤ με ένα ειδικό βίντεο που ταυτόχρονα αποκαλύπτει τα νέα μέλη του καστ.

    Elite

    Σε αυτήν τη σεζόννέα πρόσωπα – και συγκεκριμένα οι Jorge Lopez (Soy Luna, Violeta), Georgina Amorós (Bienvenidos a la familia, Vis a Vis) και Claudia Salas (La Peste) – συμμετέχουν στο ταλαντούχο καστ της σειράςΕπιπλέονη Silvia Quer (Bajo sospecha, Velvet, Febrer)  θα είναι συμπαραγωγός της δεύτερης σεζόν μαζί με τους Ramón Salazar (Το Σύνδρομο της Κυριακής, Three Steps Above Heaven) και Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, Party Town), οι οποίοι και σκηνοθέτησαν την πρώτη σεζόν.

    Στο καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Miguel Herrán (La Casa de Papel,  Tiempo después),  Jaime Lorente  (La Casa de Papel,  Gun City), Itzán Escamilla (Οι Τηλεφωνήτριες, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 Years and One Day), Ester Expósito (When Angels Sleep), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection), Omar Ayuso (πρωτοεμφανιζόμενος στο ΕΛΙΤ) και Danna Paola (Dare to Dream).

    σεζόν που αποτελείται από 8 επεισόδια και είναι ολόκληρη γυρισμένη σε ανάλυση 4Κ, θα είναι διαθέσιμη στα μέλη του Netflix παγκοσμίως μέσα στο 2019. Όπως και στην πρώτη σεζόν, η σειρά θα είναι παραγωγή της Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, Σε Θέλω).

    Σχετικά με το ΕΛΙΤ

    Το Λας Ενσίνας είναι το καλύτερο σχολείο για εκλεκτούς στην Ισπανία, όπου η ελίτ της χώρας στέλνει τα παιδιά της να σπουδάσουν. Είναι επίσης το σχολείο όπου μόλις έγιναν δεκτά τρία παιδιά από οικογένειες της εργατικής τάξης, μετά την κατάρρευση της ακαδημίας τους και την απόφαση του τοπικού συμβουλίου των καθηγητών να κατανείμει τους μαθητές στα σχολεία της περιοχής. Νόμιζαν ότι έκαναν την τύχη τους… αλλά μάλλον τελικά δεν ήταν και τόσο τυχεροί. Το ΕΛΙΤ είναι  μία πρωτότυπη σειρά του Netflix που έχει γραφτεί από τους Carlos Montero (Η Μοδίστρα και δημιουργός του Physical or Chemical) και Darío Madrona (Génesis, La chica de ayer και συν-δημιουργός του πολύ επιτυχημένου The Protected).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles