21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξεπέρασαν τα 500 εκατ. οι λογαριασμοί στο Epic Games Store

    Η Epic Games ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι οι λογαριασμοί στο Epic Games Store πλέον ξεπερνούν τις 500.000.οοο. Πρόκειται φυσικά για ένα σημαντικό επίτευγμα της εταιρείας, που εξακολουθεί να χτίζει το Epic Games Store ως ανταγωνιστικό του Steam και φέρνει συνεχώς νέους παίκτες με τίτλους όπως το Fortnite και Rocket League.

    Η Epic δε μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους 500 εκατομμύρια χρήστες, επομένως δεν είναι πολύ σαφές πόσοι λογαριασμοί χρησιμοποιούνται σε συστηματική βάση και πόσοι χρήστες πληρώνουν απλά τη συνδρομή.

    Η εταιρεία πάντως έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να μεγαλώσει το PC games store και προσέλκυσε αρκετούς gamers να πραγματοποιήσουν εγγραφή, από το Δεκέμβριο του 2018.

    Για τον λόγο αυτό έχει προσφέρει δωρεάν σημαντικούς τίτλους, όπως το Grand Theft Auto V, που προσέλκυσε επτά εκατομμύρια νέους χρήστες. Τα δωρεάν παιχνίδια συνεχίζονται και το 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Elden Ring: Μπορεί το PC σας να το… “αντέξει”; Δείτε τα system requirements!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles