14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξέχνα το Yousendit και ετοιμάσου να υποδεχθείς το Hightail

    hightail-formerly-yousenditΟι περισσότεροι από εσάς φανταζόμαστε ότι θυμάστε το Yousendit, μία υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων μέσω Διαδικτύου που ξεκίνησε το 2004 (όταν δε γνωρίζαμε καν το όρο “cloud” και δεν υπήρχε πρακτικά ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο χώρο), έχοντας καταφέρει να εξυπηρετήσει έως σήμερα, σύμφωνα με την εταιρεία, 43 εκατομμύρια χρήστες σε 193 χώρες, ανάμεσα στους οποίους και πολλούς επαγγελματίες.

    Τώρα, χάρη σε ένα rebranding, η υπηρεσία ονομάζεται πλέον “Hightail”, με το νέο όνομα, σύμφωνα με τους υπευθύνους, να ταιριάζει “στη σύγχρονη ταυτότητά της, στο εύρος των υφιστάμενων προϊόντων της, αλλά και το όραμά της εταιρείας για το μέλλον.”

    Όπως αναφέρει ο CEO του Hightail, Brad Garlinghouse, “η έναρξη του Hightail σηματοδοτεί κάτι περισσότερο από απλά ένα νέο όνομα. Την αρχή μίας νέας εταιρείας με νέα προϊόντα και νέο τρόπο σκέψης”.

    Έτσι κι αλλιώς, το Hightail (πρώην Yousendit) δεν περιορίζεται πλέον στην απλή αποστολή αρχείων, αλλά προσφέρει εμπλουτισμένες υπηρεσίες ασφαλείας για τα δεδομένα σας καθώς και δυνατότητες αποθήκευσης και διαχείρισης, ιδανικές ακόμη και για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

    devices

    Οι χρήστες της υπηρεσίας μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα αντικρίσουν μία εντελώς ανασχεδιασμένη εμπειρία στο www.hightail.com αλλά και τις desktop και mobile εφαρμογές για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες. Η εταιρεία προσφέρει επιπλέον στους πελάτες της απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο έναντι 15,99 δολαρίων το μήνα.

    Το rebranding αποτελεί, αναμφίβολα, μία ευκαιρία για να ξαναθυμηθούμε το Yousendit -πλέον ως Hightail- και η νέα υπηρεσία να σταθεί ανταγωνιστικά δίπλα στο Dropbox, το Box, το Google Drive και τις -πολλές πλέον- υπηρεσίες Cloud που είναι διαθέσιμες. Για να δούμε, θα τα καταφέρει να μας πείσει να ασχοληθούμε εκ νέου μαζί της;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles