11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ξηλωθείτε! To PS VR2 κυκλοφορεί στις 22/2 και θα κοστίζει… 600 ευρώ!

    H Sony ως γνωστόν προμοτάρει έντονα την VR τεχνολογία, εστιάζοντας όχι μόνο σε μια σειρά από VR τίτλους, αλλά και στο νεότερο headset εικονικής πραγματικότητας που θα αποτελέσει το δεύτερο PS VR. Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζαμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου VR headset που θα λειτουργεί συνοδευτικά με το PlayStation 5, παρόλα αυτά ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming δεν είχε ανακοινώσει το παραμικρό αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του και την τελική τιμή που θα έχει στα καταστήματα.  

    Η αγωνία μας λοιπόν έλαβε τέλος, καθώς με επίσημη ανακοίνωση της Sony γνωρίζουμε πλέον ότι το PS VR2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2023 και θα απαιτεί από τους PlayStation fans να βάλουν βαθιά το χέρι στον τσέπη, καθώς το νέο VR κράνος θα κοστίζει περίπου 600 ευρώ στην Ευρώπη (στις Η.Π.Α. θα είναι λίγο πιο τυχεροί, καθώς το κόστος του θα είναι στα 550$)! Όπως έγινε γνωστό, το redesigned PS VR headset θα έρθει με τα Sense controllers και στερεοφωνικά headphones, ενώ όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της Sony, θα υπάρξουν και κάποια bundles μαζί με συνοδευθτικό VR game (με το πρώτο που έχει επιβεβαιωθεί να είναι το Horizon Call of the Mountain).

    To επερχόμενο VR headset από άποψη hardware θα διαθέτει resolution στα 2000 x 2040 pixels, 4Κ HDR υποστήριξη, 110o FoV και refresh rates που φτάνουν μέχρι τα 120Hz. Παράλληλα, θα υποστηρίζει την τεχνολογία 3D audio και θα έχει δυνατότητα για eye tracking, ενώ τα “Sense” χειριστήρια δανείζονται την ανάδραση αφής και τα adaptive triggers του DualSense. Τι λέτε θα το… τιμήσετε (ή μήπως θα φυλάξετε καλύτερα αυτά τα 600 ευρώ για μια ώρα ανάγκης);

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles