14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κως. Στο νησί του Ιπποκράτη…

    Η Κως είναι το το τρίτο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων μετά την Ρόδο και την Κάρπαθο. Είναι γνωστή και ως νησί του Ιπποκράτη καθώς εκεί γεννήθηκε ο πατέρας της ιατρικής.

    kos

    Στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού ρόλο έπαιξαν μεταξύ άλλων η ύπαρξη σ’ αυτό του Ασκληπιείου, του μεγαλύτερου θεραπευτηρίου της Αρχαίας Ελλάδας, το σύντομο πέρασμα των Ιπποτών της Ρόδου, η πολύ κοντινή απόσταση από την Τουρκία, αλλά και η Ιταλική κατοχή.

    Στα αξιοθέατα του νησιού περιλαμβάνονται τα ερείπια της αρχαίας πόλης, το κάστρο των ιπποτών, ο πλάτανος του Ιπποκράτη και το Ασκληπιείο. Επειδή όμως το σημαντικότερο στην καλοκαιρινή σας απόδραση είναι η θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στις παραλίες Paradise, Θέρμες, Τιγκάκι, Καρδάμαινα αλλά και Λάμπη και απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε.

    Πού να μείνετε;

    Aqua Blue Boutique Hotel+Spa

    aquabluhotel

    To Aqua Blue Boutique Hotel+Spa είναι μέλος της πολυτιμότερης Ελληνικής συλλογής Boutique ξενοδοχείων, Trésor Hotels & Resorts.Ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την πολυτέλεια με το σύγχρονο design. Βρίσκεται στην παραλία Λάμπη, μία από τις πλέον ελκυστικές του νησιού της Κω, που προσφέρει ποικιλία από θαλάσσια σπορ, ξαπλώστρες, εστιατόρια και beach bars. Σε μία ιδανική τοποθεσία, την απόλυτη “γέφυρα” ανάμεσα στην παραλία και το κέντρο της ζωής στο νησί, μπορείς να περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι.
    www.tresorhotels.com

    Τι gadget να πάρετε μαζί σας

    Sony Walkman W270

    Sony Walkman W270

    Αδιάβροχο, ιδανικό για κάθε σας μετακίνηση, ακόμη και για βουτιές στην πισίνα. Με 100% αδιάβροχη προστασία από κολύμβηση, ιδρώτα ή βροχή, μπορεί να αντέξει σε βάθος έως 2 μέτρων. Με δύο μεγέθη ενδώτιων ακουστικών και κομψό εργονομικό σχεδιασμό. Φύγαμε.

    www.sony.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

     Από τα Gucci στο ταγάρι – Ισμήνη Μπαρακλή – ΜΙΝΩΑΣ

    APOTA_GUCCI_STO_TAGARI

    Η Ιόλη, μια φαινομενικά εύθραυστη αλλά κατά βάθος δυνατή γυναίκα, αγωνίζεται να βρει τις ισορροπίες της, την εσωτερική της γαλήνη και τη χαμένη αισιοδοξία της. Είναι μία απ’ όλες μας και λίγο απ’ όλες μας. Είμαστε εμείς!
    www.minoas.gr

    Keep Fred Dali Grey

    keep fred

    Οι flat εσπαντρίγιες από καμβά θα γίνουν τα αγαπημένα σας υποδήματα για το καλοκαίρι. Πρακτικές, άνετες και στιλάτες. Είναι πολύ πιθανό η φετινή σας βαλίτσα σας να περιέχει μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια!
    www.keepfred.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles