13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησαν τα πρώτα 8 λεπτά του «Stranger Things 4»

    Σε λίγες μέρες φτάνει στο Netflix μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της υπηρεσίας. Το «Stranger Things 4» θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 27 Μαΐου και οι fans μπορούν να πάρουν μια μικρή γεύση από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου.
    Το Netflix, προκειμένου να αυξήσει την προσμονή των τηλεθεατών, δημοσίευσε ένα video στο οποίο παρουσιάζονται τα 8 πρώτα λεπτά του φετινού «Stranger Things 4», αναφέροντας:
    «Μένουν μόνο λίγες μέρες! Δείτε τα 8 πρώτα λεπτά του Stranger Things 4. Με το ξεκίνημα των ανοιξιάτικων διακοπών, το σκοτάδι απλώνεται ξανά στο Χόκινς και πυροδοτεί νέο τρόμο, ανατριχιαστικές μνήμες και μια νέα απειλή».

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    https://youtu.be/pt-dIJhH2ho

    Σημειώνεται ότι στη νέα σεζόν οι θεατές θα βρεθούν 6 μήνες μετά τη Μάχη του Starcourt, που βύθισε το Hawkins στον τρόμο. Οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά θα χωριστούν, προκειμένου να ερευνήσουν τις εξελίξεις και την πολυπλοκότητα του Λυκείου. Όπως όλα δείχνουν όμως, το μυστήριο δε σταματά εδώ, αφού μια νέα απειλή τους περιμένει στη…γωνία. Θα καταφέρουν άραγε να βάλουν ένα τέλος στο χάος του Upside Down;

    Διαβάστε επίσης:

    Σατιρική σειρά για την επιτυχία του Squid Game ετοιμάζει ο δημιουργός του Hwang Dong-hyuk

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles