15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε gameplay trailer για το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

    Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl αποτελεί έναν τίτλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Πριν από μερικές ώρες, η developer GSC Game World έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, αποκαλύπτοντας το gameplay και κάποια αφηγηματικά στοιχεία. Όπως μπορούν να δουν οι gamers, το S.T.A.L.K.E.R. 2 είναι ένα παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών. Το επερχόμενο shooter τοποθετείται στην Chornobyl Exclusion Zone, σε έναν post-apocalyptic κόσμο με επικίνδυνα μεταλλαγμένα τέρατα. Οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν σκληρές μάχες, ενώ παράλληλα να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία τους.

    Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2020 και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξή του, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Το Μάρτιο, το ουκρανικό studio GSC Game World με έδρα το Κίεβο, ανακοίνωσε ότι θα βάλει για λίγο το παιχνίδι στην “άκρη”, προκειμένου να βοηθήσει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους να επιβιώσουν. Τον ίδιο μήνα, το studio εγκατέστησε το προσωπικό του στην Πράγα και το Stalker 2 βρέθηκε ξανά υπό ανάπτυξη. Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος, η εταιρεία αποφάσισε επίσης να αλλάξει το όνομα του παιχνιδιού σε «Stalker 2: Heart of Chornobyl» και όχι “Chernobyl» που ήταν αρχικά, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την ουκρανική προφορά του ονόματος αντί για την ρωσική.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl θα φτάσει αποκλειστικά σε Xbox Series X/S (θα περιλαμβάνεται στο Game Pass) και PC το 2023.

    Διαβάστε επίσης: Sony PlayStation VR2: Έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης στη CES 2023! (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles