16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε νέο cinematic trailer για το Crash Team Rumble

    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Crash Bandicoot είναι ένα από τα πιο εμβληματικά platform games στην αγορά. Θυμόμαστε με αγάπη τις πρωτότυπες περιπέτειές του στο PS1, καθώς και την πρόσφατη αναγέννηση του χαρακτήρα στο Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Η ανακοίνωση του Crash Team Rumble, του πρώτου multiplayer τίτλου, τράβηξε την προσοχή μας αμέσως. Μερικοί fans φοβήθηκαν ότι το παιχνίδι θα “σπάσει” την κλασική αίσθηση που απέπνεαν οι περιπέτειες του Crash, αυτό όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι αλήθεια.

    Το Crash Team Rumble μοιάζει με ένα ακόμα παιχνίδι της σειράς, καθώς διατηρεί (και σέβεται) τις βάσεις των αρχικών περιπετειών: πλατφόρμα, δράση και πολύ πολύ χιούμορ.

    Η μόνη διαφορά είναι ότι οι αγώνες Crash Team Rumble περιστρέφονται γύρω από έναν στόχο: οι παίκτες πρέπει να συγκεντρώσουν 2000 Wumpa Fruits πριν από την αντίπαλη ομάδα.

    Τις τελευταίες ώρες μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα video που μοιάζει σχεδόν σαν μια μίνι ταινία που μας βάζει στο σύμπαν του Crash Bandicoot.

    Δείτε το trailer στη συνέχεια:

    Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τελική του μορφή στις 20 Ιουνίου και σε εκδόσεις για PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

    Διαβάστε επίσης:

    Capcom: Προσεχώς ψηφιακό event με αποκαλύψεις για το Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles