22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε ο Firefox 24

    Κυκλοφόρησε η ενημερωμένη έκδοση της Mozilla για τον Firefox 24, με τις μεγαλύτερες αλλαγές να αφορούν την mobile έκδοση του δημοφιλούς browser για Android.

    firefox-24-android-webrtc

    Το update επιτρέπει πλέον στον mobile browser την υποστήριξη WebRTC, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πραγματοποιούν web-based video συνομιλίες, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν κάποιο plug-in. Από τον Ιούνιο ήδη, η εν λόγω υποστήριξη ήταν διαθέσιμη και για την desktop έκδοση του browser.

    Οι χρήστες της ενημερωμένης Android εφαρμογής μπορούν επίσης να μοιράζονται tabs από τον browser μεταξύ συσκευών που υποστηρίζουν NFC, να ενεργοποιήσουν το night mode στον reader, αλλά και να διαβάζουν με το σύστημα ανάγνωσης Braille.

    Όσον αφορά τώρα τους χρήστες της desktop έκδοσης, οι αλλαγές τους επιτρέπουν να κλείνουν εύκολα και γρήγορα όλα τα tabs που βρίσκονται δεξιά από ένα επιλεγμένο, να σύρουν παράθυρα συνομιλίας ή να χρησιμοποιούν το νέο scrollbar style σε Mac OS X 10.7, ενώ το παρόν δίνουν ως συνήθως και άλλες μικροβελτιώσεις και διορθώσεις bugs.

    Κατεβάστε την desktop ή την Android έκδοση του Firefox 24

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles