22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το νέο iPad στην Ελλάδα… Όλες οι λεπτομέρειες

    Το νέο iPad έφτασε και στη χώρα μας. Από σήμερα το πρωί, η συσκευή διατίθεται σε δίκτυα και καταστήματα λιανικής, για όσους ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν.


    Το νέο iPad είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα, σε τιμές που, όπως σας έχουμε γράψει ήδη εδώ και μέρες, διαμορφώνονται ως εξής:

    iPad Wi-Fi

    • 16GB 509€
    • 32GB 619€
    • 64GB 719€

    iPad Wi-Fi + 4G

    • 16GB 639€
    • 32GB 739€
    • 64GB 839€

    Όσον αφορά τα δίκτυα, η Cosmote ενημέρωσε πριν λίγο με δελτίο τύπου τους δημοσιογράφους για τη διάθεση του νέου iPad. Μαζί ανακοινώθηκαν και προγράμματα χρήσης γι’ αυτό , ενώ για όσους επιθυμούν να το αγοράσουν online υπάρχουν οι διαθεσιμότητες και οι τιμές σε αυτή τη σελίδα (μαζί φυσικά με τις νέες τιμές του iPad 2).

    Η Vodafone, που επίσης διαθέτει τη συσκευή σε όλα της τα καταστήματα, απέστειλε χθες δελτίο τύπου, ενημερώνοντας για ένα νέο πρόγραμμα ειδικό για το νέο iPad με την ονομασία “i-Broadband 500MB” από 10 ευρώ/μήνα, ενώ η συσκευή μπορεί να συνδυαστεί και με όλα τα προγράμματα Mobile Internet της εταιρείας τα οποία θα βρείτε εδώ.

    Το νέο iPad διατίθεται επίσης στους εξουσιοδοτημένους “Apple Premium Resellers” (iStorm, Golden i, Document), καθώς και σε πολλές αλυσίδες όπως τα Public, το Πλαίσιο και ο Κωτσόβολος, οι οποίες ήδη έχουν προχωρήσει σε καμπάνιες σχετικά με τη διαφήμιση διαθεσιμότητας της νέας συσκευής.

    Golden i Μαρούσι: Ουρές σήμερα το πρωί πριν το άνοιγμα του καταστήματος για την κυκλοφορία του νέου iPad...

    Το Golden i δημοσίευσε, μάλιστα, σήμερα το πρωί, στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από την υποδοχή του κόσμου στο νέο iPad στο κατάστημα που διατηρεί στο εμπορικό κέντρο  “Golden Hall”.

    ...και αφού άνοιξαν οι πόρτες.

    Σύμφωνα, πάντως, με όλες τις πληροφορίες, οι διαθεσιμότητες της συσκευής δεν είναι τεράστιες προς το παρόν και ίσως όσοι αργήσουν να σπεύσουν στα καταστήματα, να δυσκολευτούν να βρουν στοκ στο μοντέλο και τη χωρητικότητα που επιθυμούν.

    Related Articles

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles