15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το νέο trailer για την επερχόμενη ταινία Dungeons & Dragons

    Η επερχόμενη ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves με πρωταγωνιστή τον Chris Pine, βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα επιτραπέζια ρόλων και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Μαρτίου.

    Στο πλαίσιο αυτό, απέκτησε τις τελευταίες ώρες ένα νέο trailer, που στόχο έχει να ικανοποιήσει τους fans του D&D με αρκετές αναφορές και πλάσματα που τους είναι οικεία από το παιχνίδι. Τη σκηνοθεσία του Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves έχουν αναλάβει οι John Francis Daley και Jonathan Goldstein (το δίδυμο πίσω από την κωμωδία Game Night) και πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Regé-Jean Page, Sophia Lillis και Michelle Rodriguez.

    Στην ταινία, η δράση ακολουθεί πέντε ληστές που χωρίς να το θέλουν βοηθούν έναν κόκκινο μάγο από το Tay να αποκτήσει ένα relic. Στη συνέχεια όμως αποφασίζουν να το πάρουν πίσω, ξεκινώντας μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις.

    Σημειώνεται ότι η ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves βρισκόταν «κολλημένη» στην ανάπτυξη για σχεδόν μια δεκαετία. Κανείς δε γνώριζε τι να περιμένει από τη μεταφορά του επιτραπέζιου ρόλων που εξελίχθηκε σε πολιτιστικό φαινόμενο, μέχρι τώρα που η Paramount ξεκίνησε την προώθηση.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Επική περιπέτεια με ποδήλατο στο Season: A Letter to the Future (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles