12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το νέο trailer του Call of Duty: Vanguard

    Το launch trailer του Call of Duty: Vanguard έφτασε επιτέλους και μάλιστα συνοδεύεται μουσικά από ένα ολοκαίνουριο single από τον Jack White. To trailer επικεντρώνεται στα τρία βασικά modes του Vanguard, το campaign, το multiplayer και το Zombies και μας επιτρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

    Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, και PC μέσω Battle.net.

    Παγκόσμιες μάχες μέσα από τα μάτια των ηρώων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Η πολυβραβευμένη σειρά Call of Duty επιστρέφει με το Call of Duty: Vanguard, στο οποίο οι παίκτες θα ζήσουν τις παγκόσμιες μάχες μέσα από τα μάτια των ηρώων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και των μοιραίων γεγονότων που τους ένωσαν.

    Με εταιρεία ανάπτυξης τη Sledgehammer Games, το Vanguard έχει ιδιαίτερα συναρπαστική αφήγηση, με πρωταγωνιστές μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών από διαφορετικές χώρες και καταγωγή που ξεσηκώνονται μαζί για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή που γνώρισε ο κόσμος, να αλλάξουν τη ροή του πολέμου και να θέσουν τις βάσεις για αυτό που σήμερα αποκαλούμε «μάχη ειδικών δυνάμεων».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    H Activision παρουσίασε το Zombies Mode του Call of Duty: Vanguard-Δείτε το trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles