18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Hot Take: The Depp-Heard Trial

    Είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ θα γινόταν ταινία, πλέον όμως μπορούμε να δούμε το πρώτο trailer του Hot Take: The Depp/Heard Trial από την πλατφόρμα tubi.

    Από τη νέα αυτή απόπειρα μεταφοράς της διαμάχης μεταξύ των δύο ηθοποιών είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε, αφού αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για μια low budget παραγωγή με στόχο το εύκολο κέρδος.

    Ο Μαρκ Χάπκα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί το Τζόνι Ντεπ και η Μέγκαν Ντέιβις την Άμπερ Χερντ. Συμμετέχουν επίσης η Μελίσσα Μάρτι ως η δικηγόρος του Ντεπ Καμίλ Βάσκεζ και η Μαρί Καρίγκ ως η δικηγόρος της Χερντ Ελέιν Μπρίντεχοφτ.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    «Αόρατοι»: Πρεμιέρα για την πρώτη κωμική σειρά της COSMOTE TV (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles