20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κύμα παραιτήσεων στο Twitter! Εκατοντάδες εργαζόμενοι γύρισαν την… πλάτη στο Musk

    Έκτος ελέγχου φαίνεται να βγαίνει πλέον η κατάσταση στο Twitter από τη στιγμή που τα ηνία ανέλαβε ο Elon Musk. Μετά το τελεσίγραφο που απηύθυνε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας στους εργαζομένους της εταιρείας, οι παραιτήσεις είναι μαζικές, καθώς εκατοντάδες ήταν αυτοί που αρνήθηκαν να υποστηρίξουν το όραμά του και θα αναζητήσουν αλλού εργασία.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Musk σε πρόσφατο email κάλεσε τους υπαλλήλους να δεσμευτούν στο νέο καθεστώς, το οποίο περιλαμβάνει άπειρες ώρες εργασίας σε συνθήκες υψηλής πίεσης. Το μήνυμα έλαβαν όσοι κατάφεραν να γλιτώσουν από τις απολύσεις που προηγήθηκαν και είχαν συγκεκριμένη προθεσμία να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά. Σε περίπτωση που κάποιος δε δεχόταν, η απόλυση ήταν μονόδρομος.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, εκατοντάδες ήταν οι υπάλληλοι που είπαν… “ως εδώ” και υπέβαλαν την παραίτησή τους. Ο ακριβής αριθμός των ατόμων που αποχώρησαν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, παρόλα αυτά τα social media έχουν γεμίσει με αποχαιρετιστήρια μηνύματα αυτών που αποφάσισαν ότι δε θα συμμετέχουν στη δημιουργία του “σκληροπυρηνικού” Twitter 2.0 του Musk.

    Σίγουρα το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης περνά μια περίοδο κρίσης, η οποία είναι αδύνατο να προβλέψει κάποιος πως θα εξελιχθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    7 απλές συμβουλές για ασφαλείς αγορές ενόψει Black Friday (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles