15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κυνηγώντας την τύχη σας με το tixeroulis.eu

    Το tixeroulis.eu αποτελεί μια υπηρεσία του agoraseto.gr. Οι χρήστες της δημιουργούν τους λογαριασμούς τους και αγοράζουν Lucky Coins με τα οποία συμμετέχουν στις κληρώσεις του site. Σε καθεμία εξ’ αυτών ορίζεται η αξία του δώρου σε Lucky Coins. Με τη συμπλήρωση του προκαθορισμένου ποσού, πραγματοποιείται η κλήρωση με μάρτυρα τον τελευταίο συμμετέχοντα.

    Για την ανεύρεση του νικητή χρησιμοποιείται ένας αξιόπιστος αλγόριθμος παραγωγής τυχαίων αριθμών και σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της κλήρωσης (λόγω ανεπαρκών συμμετοχών), σας επιστρέφονται τα Lucky Coins σας. Η όλη λειτουργία γίνεται χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα ενώ η αγορά των Lucky Coins γίνεται μέσω PayPal και κάρτας PaySafe –με την εγγραφή σας μάλιστα θα πάρετε και το σχετικό bonus ώστε να δοκιμάσετε επί τόπου την τύχη σας.

    Σημειώστε πως με την πραγματοποίηση μιας κλήρωσης, όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή ειδοποιούνται αυτόματα με email για την έκβαση και τους νικητές της. Κάθε χρήστης του tixeroulis.eu μπορεί μάλιστα να ελέγξει ανά πάσα στιγμή τις κληρώσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει μέσω του προφίλ του. Όσο για τους νικητές; Παραλαμβάνουν το πακέτο με το δώρο τους μέσω courier στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles