11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κύπρια μαθήτρια του Γυμνάσιου Δροσιάς Λάρνακας, απέσπασε το «χρυσό» βραβείο σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Συγγραφής Επιστολών

    cache_728x3000_Analog_medium_591811_124789_10102018

    Ξεχωριστή διάκριση πέτυχε η Κύπρος στο Παγκόσμιο διαγωνισμό συγγραφής επιστολών για νεαρά άτομα, με θέμα «Φαντάσου τον εαυτό σου ως μια επιστολή να ταξιδεύει στον χρόνο…»

    Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό στον οποίον έλαβαν μέρος πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά, από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, η επιστολή της Χαράς Φωκά, μαθήτριας του Γυμνάσιου Δροσιάς Λάρνακας, αξιολογήθηκε ως η καλύτερη από όλες και πήρε το πρώτο «χρυσό» βραβείο του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, η Κύπρος, πήρε το πρώτο παγκόσμιο βραβείο, γεγονός που τιμά τη χώρα μας, τους γονείς και το σχολείο της Χαράς, αλλά πρώτιστα την ίδια τη Χαρά.

    Το βραβείο απονεμήθηκε στην κύπρια μαθήτρια Χαρά Φωκά, από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. Pascal Clivaz, στην παρουσία του Διευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων Ανδρέα Γρηγορίου και πολλών άλλων επισήμων και αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες, στις 9 Οκτωβρίου παγκόσμια ημέρα ταχυδρομείων, στα κεντρικά Γραφεία της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης στη Βέρνη.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Χαρά Φωκά ανέγνωσε την επιστολή της, εξήγησε το σκεπτικό της για το θέμα που πραγματεύθηκε καθώς και τους λόγους που την ώθησαν να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles