15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας 2020: Εμπλουτίζονται με το Βραβείο Κοινωνικής Καινοτομίας

    Με το σλόγκαν, “Αν δημιούργησες και διαφοροποιήθηκες, αυτό θα πει καινοτομία…και η καινοτομία επιβραβεύεται !” η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), προκηρύσσει τον 14ο Διαγωνισμό Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας. Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος η ΟΕΒ εξαγγέλλει τον Διαγωνισμό για Βραβείο Κοινωνικής Καινοτομίας ο οποίος απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που έχουν αναπτύξει και διαθέσει με επιτυχία καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες με στόχο την εκπλήρωση κοινωνικών αναγκών και τη  βελτίωση της ποιότητας ζωής.

    Έτσι λοιπόν, όσοι έχουν εφαρμόσει με επιτυχία κάτι καινούργιο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό για το Βραβείο Καινοτομίας ΟΕΒ σε μια από τις πιο κάτω κατηγορίες:

    • Πρωτογενής Τομέας (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, κλπ)
    • Μεταποιητικός Τομέας (Βιομηχανία)
    • Τομέας Υπηρεσιών
    • Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας
    • Κοινωνικής Καινοτομίας

    Σημειώνεται ότι τα Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ αποτελούν την ανώτατη διάκριση στη χώρα μας για τις πιο επιτυχημένες καινοτομίες. Το θεσμό του «Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας» της ΟΕΒ, στηρίζουν η Κυπριακή Δημοκρατία και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

    Αιτήσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, υπάρχουν διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΕΒ www.innovationaward.oeb.org.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles