13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Kyros Electric Bicycles. Ηλεκτρικά ποδήλατα και αξεσουάρ για όλους

    Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εξειδικευμένο στα ηλεκτρικά ποδήλατα. Θα βρείτε τα πάντα γι’ αυτά, αξεσουάρ και μπαταρίες λιθίου. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα Kyros είναι μία πραγματική επανάσταση για το χώρο της ποδηλασίας. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το μαγνήσιο και το αλουμίνιο, είναι εξαιρετικά ελαφριά, ανθεκτικά και εγγυώνται την ασφάλειά σας. Τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, με έγκριση CE, ενώ, παράλληλα, όλοι οι σκελετοί έχουν περάσει από τεστ έντονης δόνησης, ώστε τα ηλεκτρικά ποδήλατα KYROS να κατατάσσονται στα πιο ασφαλή στον κόσμο.

    Πρόταση για πασχαλινή αγορά

    KYROS Ηλεκτρικό Ποδήλατο Mini Αναδιπλούμενο EBA 01 MINI

    XJ2218NO-500x500

    Το πιο πρακτικό ηλεκτρικό ποδήλατο της αγοράς αφού μπορεί να αναδιπλωθεί και να τσουλίσει στο χέρι σαν οποιοδήποτε καρότσι. Ιδανικό για τα μέσα μαζικής μεταφοράς , μπορεί πανεύκολα να διπλώσει και να τοποθετηθεί σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.  Πανάλαφρο μόλις 16 κιλά χωρίς την μπαταρία , 19 κιλά μέ την μπαταρία.

    Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά υπολογίστε μία ελαφριά μηχανή υψηλής ταχύτητας brushless Gear hub motor στα 250 W και μία μπαταρία 4.4Αη που επιτρέπουν αυτονομία μέχρι και 40 χιλιόμετρα με ηλεκτρική υποβοήθηση και ταχύτητα έως 20 χιλιόμετρα την ώρα με ηλεκτρική υποβοήθηση ή 30 χλμ την ώρα ελεύθερη. Προσφέρεται εγγύηση 3 ετών στο πλαίσιο και 1 έτους στον ηλεκτροκινητήρα, την μπαταρία, τον φορτιστή και τα ηλεκτρικά μέρη.

    kyrosebikes.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles