17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    La Casa de Papel: Η ομάδα του Berlin συστήνεται στο νέο trailer του prequel

    Το prequel του Money Heist, γνωστό και ως La Casa de Papel στα ισπανικά, έρχεται στο Netflix στις 29 Δεκεμβρίου. Η νέα σειρά, η οποία ονομάζεται Berlin, ακολουθεί τις περιπέτειες του ομώνυμου χαρακτήρα πριν από τη “τέλεια” ληστεία που παρακολουθήσαμε στο original show.

    Τις τελευταίες ώρες αποκαλύφθηκε κι ένα νέο teaser, που παρουσιάζει την ομάδα ληστών που ακολουθεί τον Berlin, καθώς και τη δυναμική και τις σχέσεις τους με περισσότερες λεπτομέρειες. Το Berlin θα παρουσιάσει την ιστορία του ηθικά ασαφούς χαρακτήρα του Pedro Alonso, του οποίου το πραγματικό όνομα στο σύμπαν του Money Heist είναι Andrés de Fonollosa. Ο χαρακτήρας είχε μια ανίατη ασθένεια, η οποία τον ανάγκασε να θυσιαστεί για να σώσει την ομάδα του. Αν και πέθανε στο τέλος της 2ης σεζόν του Money Heist, λόγω της σημασίας του για την αφήγηση της ιστορίας, ο Alonso εμφανίστηκε σε κάθε επεισόδιο κατά τη διάρκεια των πέντε σεζόν της σειράς μέσω αναδρομών.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα σειρά για τον John F. Kennedy αναπτύσσει το Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles