21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κυρίες και Κύριοι! Ιδού το Samsung Galaxy Tab 2

    Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την δεύτερη version του 7ιντσου Samsung Galaxy Tab το οποίο, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του θα έχει λειτουργικό Ice Cream Sandwich.

    Η νέα συσκευή, Galaxy Tab 2 (7.0) θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, Wi-Fi και 3G, ενώ στο κομμάτι του software, όσοι το πάρουν στα χέρια τους θα μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες Hub, της πλατφόρμας περιεχομένου της Samsung που θα τους δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 17 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια, αλλά και ταινίες ή e-books.

    Αυτό που αναμένεται να απολαύσουν οι χρήστες στο νέο Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) είναι η νέα υπηρεσία διαμοιρασμού περιεχομένου της Samsung, το AllShare Play με το οποίο θα μπορούν να κάνουν streaming των multimedia που διαθέτουν σε PCs, smartphones της Samsung ή ανεξάρτητα cloud-drives στο νέο τους tablet.

    Στο κομμάτι του hardware, το νέο 7άρι της Samsung διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στο 1 GHz, WSVGA TFT οθόνη ανάλυσης 1024×600, πίσω κάμερα στα 3MP και VGA μπροστά για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, RAM στο 1GB ενώ οι διαστάσεις του είναι 193,7×122,4×10,5 mm και το βάρος του στα 344 γραμμάρια. Όπερ, λεπτότερο και αρκετά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του.

    Η κυκλοφορία του τοποθετείται περί τον Μάρτιο και όσον αφορά την τιμή του; Υπομονή. Όταν μάθουμε, θα σας πούμε…

    Πηγή: Samsung

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles