16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Lana Rhoades: Το “αστέρι” του PornHub που θέλει να εξαφανίσει όλα της τα videos

    Η γνωστή -κυρίως από το PornHub- πορνοστάρ Lana Rhoades αποκάλυψε πρόσφατα ότι θέλει να διαγραφούν όλες οι ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει, καθώς αισθάνεται μετανιωμένη για την ενασχόλησή της με τη βιομηχανία των ενηλίκων.

    Η 27χρονη από το Σικάγο των ΗΠΑ ξεκίνησε την καριέρα της στο πορνό το 2016, αλλά αποφάσισε να εγκαταλείψει στη συνέχεια. Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρωταγωνίστρια με τις περισσότερες αναζητήσεις στο PornHub το 2019, η Rhoades αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένα δουλειά έχει επηρεάσει σοβαρά την ψυχική της υγεία. Κατά τη διάρκεια μιας παλαιότερης συνέντευξής της, είχε αναφέρει ότι εύχεται να μπορούσε να διαγράψει όλα τα videos της. Η ανάγκη της έγινε ακόμη πιο έντονη όταν έμεινε έγκυος.

    «Σε πολλά από τα videos δεν έχω κανένα δικαίωμα. Διαφορετικά πιθανότατα θα τα είχα διαγράψει όλα μέχρι τώρα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ειλικρινά, λέω στους ανθρώπους, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα έδινα τα πάντα για να ανακτήσω την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό μου, για να μην μπορούν οι άνθρωποι να με δουν με αυτόν τον τρόπο».

    Η Rhoades αρκετές φορές έχει στραφεί εναντίον της βιομηχανίας και έχει αποκαλύψει τις εμπειρίες της από τα γυρίσματα σκηνών ενηλίκων, υπογραμμίζοντας τα χειρότερα πράγματα που έπρεπε να κάνει ως καλλιτέχνης πορνό.

    Ωστόσο, η ίδια ανέφερε στο YouTube BFFs με τον Dave Portnoy και τον Josh Richards, ότι το πορνό τη βοήθησε πολύ οικονομικά, καθώς η σταρ του PornHub είναι πλέον πολυεκατομμυριούχος.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles