18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Land Rover Explore hands-on @MWC 2018: “To κτήνος των rugged smartphones”!

    Εμπνευσμένο από τη ομώνυμη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία, το Land Rover Explore είναι γεννημένο για τα “δύσκολα”, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο σκληροτράχηλα rugged smartphones που έχουμε γνωρίσει ποτέ! Με ένα MediaTek Helio X27 SoC στο εσωτερικό, το οποίο στηρίζεται σε 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αλλά και πιστοποίηση IP68, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κυριολεκτικά… άφθαρτο και καθίσταται ιδανικό για τους λάτρεις του camping και των outdoor activities!

    Land Rover Explore (10)

    Ειδικότερα, η πρόταση της Land Rover, που είναι ουσιαστικά μία δημιουργία της Bullit (που μας έχει δώσει στο παρτελθόν τα CAT),  διαθέτει 5ιντσό Full HD display στα 1080p, ενώ παράλληλα έρχεται main camera sensor στα 16MP και εμπρόσθια selfie cam στα 8MP. To ξεχωριστό Land Rover Explore διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία με χωρητικότητα στα 4000mAh, ενώ μάλιστα είναι dual SIM, ενσωματώνοντας GPS , αλλά και άλλους σένσορες όπως πυξίδα και μαγνητόμετρο.

    Land Rover Explore (7)

    Land Rover Explore (4)

    Το χαρακτηριστιό βέβαια που καθιστά το Explore ξεχωριστό είναι η modular δυνατότητα, καθώς το πίσω μαγνητικό τμήμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δέχεται πρόσθετο hardware για άλλες λειτουργίες. Το πιο σημαντικό module, είναι το Adventure Pack, που διαθέτει έναν ισχυρό δέκτη GPS και προσφέρει πρόσθετη διάρκεια μπαταρίας.

    Εμείς βρεθήκαμε στο booth της εταιρείας και μπορείτε στις παραπάνω φωτογραφίες, αλλά και στο hands-on video.

    Hands-on video: Δημήτρης Σκιάννης

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles