18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πουλήθηκε η τελευταία Bugatti Veyron

    Είναι γεγονός: Η αυλαία έπεσε για ένα αυτοκίνητο που ήδη έχει γραφτεί με χρυσό μελάνι στην Ιστορία, τη Bugatti Veyron. Το τελευταίο μοντέλο που παρήχθη μόλις πουλήθηκε και δε θα υπάρξει άλλο.

    veyron la finale

    Η Veyron παρουσιάστηκε στον κόσμο πριν 10 χρόνια και με τα τετραψήφια άλογά της (1001 Ps) και τις εκρηκτικές επιδόσεις της, έβαλε και πάλι τη Bugatti στο χάρτη των κατασκευαστών supercars. Συνολικά παρήχθησαν 450 μοντέλα, εκ των οποίων τα 300 ήταν “κλειστά” coupe και τα 150 roadsters, ενώ και οι δύο εκδόσεις κυκλοφορούσαν σε δύο υπο-εκδόσεις, την απλή με τα 1000 άλογα και την Super Sport με σχεδόν 1200(!).

    2011-Bugatti-Veyron-SS-Front

    Η 450ή και τελευταία Veyron που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής πάει κάπου στη Μέση Ανατολή (οποία έκπληξις) και ονομάζεται “La Finale”, ένα ειδικό μοντέλο για να σηματοδοτήσει το τέλος (και φυσικά θα αποκτήσει τρελή αξία αν πουληθεί στο μέλλον). Η εταιρεία ήδη ετοιμάζει τον αντικαταστάτη της Veyron, αν και είναι δύσκολο πλέον να ταράξει τα νερά τόσο όσο έκανε πριν 10 χρόνια. Για να δούμε…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles