20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Last Of Us Part I remake: Δείτε το νέο gameplay video των 7 λεπτών

    Το Last Of Us Part I remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και απευθύνεται στους fans που επιθυμούν να ξαναζήσουν την περιπέτεια του Joel και Ellie με καλύτερα όμως γραφικά στο PS5 και σε δεύτερη φάση στο PC.

    Στο πλαίσιο αυτό, ένα νέο gameplay video από την αποστολή “Bill’s Town” δόθηκε στη δημοσιότητα και έχει διάρκεια 7 λεπτών.

    Δείτε το video στη συνέχεια:

    Σημειώνεται ότι στο εν λόγω remake θα δουν μοντέρνο gameplay, βελτιωμένο χειρισμό και μάχες, εμπλουτισμένη εξερεύνηση και πρόσβαση σε νέες δυνατότητες που θα επιτρέψουν σε περισσότερους gamers να απολαύσουν το The Last Of Us.

    Πρόκειται ουσιαστικά για μια αναμορφωμένη εμπειρία παιχνιδιού, που θα διηγηθεί τη γνώριμη ιστορία που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό. Παρά το γεγονός ότι δόθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση του PS5, δεν έγινε γνωστό πότε θα δούμε την έκδοση για PC.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες! Υπό ανάπτυξη το Mafia 4

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles