14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι Κινέζοι έχουν ξεφύγει! Φήμες για νέο smartphone-κτήνος με 8GB RAM από την LeEco!

    H κινεζική LeEco το τελευταίο χρονικό διάστημα ισχυροποιεί όλο και περισσότερο την παρουσία της στην αγορά, με την κυκλοφορία δυναμικών high-end συσκευών που έχουν σαν στόχο να αποσπάσουν την προσοχή των απαιτητικών και πιο «ψαγμένων» καταναλωτών. Η LeEco μάλιστα επεκτείνεται ραγδαία, φεύγοντας έξω από σύνορα της Κίνας, καθώς ήδη δραστηριοποιείται και επισήμως στην πολύ σημαντική αγορά των Η.Π.Α. Παρατηρώντας αρκετές από τις συσκευές της LeEco είναι εμφανές ότι οι Κινέζοι κάνουν το παν για να ενθουσιάσουν τους high-end users και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Le Max 2, το οποίο κυκλοφόρησε με Snapdragon 820 και 6GB μνήμης RAM!

    LeEco

    Και εάν τα 6GB σας φαίνονται υπεραρκετά για ένα smartphone (και σίγουρα μάλλον σε αυτή τη φάση δεν θα τα χρειαστείτε και ιδιαίτερα), σκεφτείτε λοιπόν “πόσο μπροστά” είναι μία συσκευή η οποία έρχεται με 8GB μνήμης RAM! Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές, αυτή τη στιγμή η LeEco ενδέχεται να δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη μίας ενισχυμένης pro έκδοσης του Max 2, η οποία θα «φοράει» τον Snapdragon 821 και στο εσωτερικό της θα υπάρχουν 8GB μνήμης RAM. Αν μη τι άλλο το προαναφερθέν ποσό μνήμης RAM φαντάζει «τρομακτικό», από την άποψη ότι υπάρχουν ικανότατα laptops και desktops PCs αυτή τη στιγμή που βασίζονται στα 8GB RAM. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα το επιβεβαιωμένο από την γνωστή κινεζική εταιρεία, ωστόσο με την φόρα που έχει πάρει είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένα κτήνος με 8GB RAM βρίσκεται ήδη… στα σκαριά!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles