21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το θρυλικό arcade shoot ‘em up 1942 της Capcom κυκλοφορεί σε Android και iOS!

    Οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία δε γίνεται να μην θυμούνται το θρυλικό arcade shoot ‘em up 1942 της Capcom, όπου πίσω στις χρυσές εποχές των coin-ops είχαν στάνταρ ξοδέψει μία περιουσία σε αυτό. Εάν τώρα νοσταλγείτε τις παλιές καλές εποχές των coin-ops, η Capcom σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε πίσω στα 80s, καθώς η Capcom κυκλοφορεί το δημοφιλές vertical scrolling aerial shooter σε Android και iOS συσκευές.

    Capcom 1942

    Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τίποτα για το old-school 1942, στο εν λόγω arcade οι gamers πιλοτάρουν ένα πολεμικό αεροπλάνο (ονόματι Super Ace), πολεμώντας στο θέατρο των επιχειρήσεων του Ειρηνικού κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στόχος είναι να βυθίσετε τον ιαπωνικό στόλο και στα τελευταία levels να αφήσετε την «υπογραφή» σας στο Τόκιο. Αποτελώντας ένα από τα πιο κλασικά παιχνίδια των 80s, στο 1942 αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να αφανίσετε τις δυνάμεις του εχθρού και παράλληλα να καταρρίψετε τα εχθρικά αεροσκάφη, εκτελώντας βέβαια εντυπωσιακές εναέριες μανούβρες γιατί δε θέλει και πολύ το μαχητικό αεροπλάνο σας να γίνει άμορφη μάζα από συντρίμμια. Το στοιχείο που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι ότι οι developers της Capcom έχουν εισαγάγει ένα Classic Mode το οποίο παίζει ακριβώς όπως η coin-op έκδοση. Μπορείτε να κατεβάσετε το 1942 από το App Store και το Google Play και… καλό λιώσιμο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles