13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    LEGIOΝ, η νέα σειρά που έρχεται στο κανάλι FOX και θα σας καθηλώσει!

    Οι αλλόκοτοι μεταλλαγμένοι X-Men μας κρατούν συντροφιά εδώ και πολλές δεκαετίες… Από τα εκπληκτικά comics της Marvel που εμφανίστηκαν στα 60s μέχρι τις επικές πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές, το πλούσιο σύμπαν των X-Men είναι πραγματικά ανεξάντλητο, παρουσιάζοντας μοναδικούς ήρωες οι οποίοι διακατέχονται από τρομακτικές υπερδυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις τους άλλοτε αποδεικνύονται «ευλογία» και άλλοτε «κατάρα» και είναι στη φύση των X-Men να πορεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο… Πριν φτάσει ένας μεταλλαγμένος όμως να οικειοποιηθεί την διαφορετικότητα του και να αποκτήσει συνείδηση της ξεχωριστής ταυτότητας του θα πρέπει να περάσει μέσα από… συμπληγάδες, πραγματοποιώντας ένα επίπονο αλλά ταυτόχρονα γοητευτικό ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης.

    © Legion. Copyright FX Productions
    © Legion. Copyright FX Productions

    Αυτό το μοναδικό ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης ενός μεταλλαγμένου εξετάζει το LEGION, η νέα σειρά των FX Production και Marvel Television, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην χώρα μας την προσεχή Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο κανάλι FOX. Εμπνευσμένο από το ομώνυμο comic των Chris Claremont και Bill Sienkiewicz, το story του LEGION φέρνει στο προσκήνιο τον David Haller, έναν προβληματικό νεαρό που έχει διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια. Ο ήρωας του LEGION για χρόνια έχει κάνει τις ψυχιατρικές κλινικές το δεύτερο του σπίτι. O Haller βυθιζόμενος μέσα στους δαιδαλώδους διαδρόμους του μυαλού του προσπαθεί μάταια να ξεχωρίσει τι είναι πραγματικό και τι ψεύτικο, ζώντας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στο πλαίσιο μίας άνευρης και βαρετής καθημερινότητας.

    © Legion. Copyright FX Productions
    © Legion. Copyright FX Productions

    Παρόλα αυτά, η γνωριμία του David με την όμορφη (και εξίσου «προβληματική») Syd θα φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή του, σε σημείο που θα τον κάνει να πιστέψει ότι πλέον τα οράματα του δεν… απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Η ανεξήγητη έλξη που αναπτύσσεται μεταξύ τους θα αποτελέσει τον προπομπό ενός μοναδικού ταξιδιού που θα κάνει και τους δύο να συνειδητοποιήσουν ότι είναι προορισμένοι για κάτι πολύ μεγαλύτερο…

    © Legion. Copyright FX Productions
    © Legion. Copyright FX Productions

    Σε σκηνοθεσία Noah Hawley και με τους Dan Stevens, Katie Aselton, Aubrey Plaza, Rachel Keller και άλλους πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το LEGION συνδυάζει στοιχεία sci-fi με ψυχολογικό δράμα και θρίλερ που είναι βέβαιο ότι θα σας καθηλώσουν. Όλα τα επεισόδια της νέας σειράς LEGION θα προβάλλονται στο FOX σε λιγότερο από 24 ώρες από την πρεμιέρα στις ΗΠΑ και το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 9 Φεβρουαρίου στις 22:40. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μία σειρά που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε!

    Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Τα νέα επεισόδια «LEGION» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles