18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Smartband SW-Β100. To έξυπνο wearable της Lenovo!

    Όσο περνάει ο καιρός, η αγορά των smart wearables μεγαλώνει όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα πολλές εταιρείες να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους, στην προσπάθεια τους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Η τελευταία μεγάλη εταιρεία που επιχειρεί να εισέλθει δυναμικά στην αγορά των smart wearables είναι η κινεζική Lenovo, η οποία με το Lenovo Smartband SW-B100 επιχειρεί να εντυπωσιάσει ένα πιο νεανικό κοινό.

    lenovo-smartband-sw-b100-hits-fcc-2

    Η κινεζική εταιρεία πρόσφατα ανέβασε στο site της τα tech specs του Lenovo Smartband SW-B100, το οποίο δείχνει να ακολουθεί τη φιλοσοφία της πλειονότητας των προϊόντων που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ειδικότερα, με το συγκεκριμένο έξυπνο βραχιόλι, οι users μπορούν να παρακολουθήσουν με προσοχή τους βιορυθμούς τους, αλλά και να οργανώσουν με καλύτερο τρόπο την καθημερινή τους άσκηση, μέσω του ορισμού notifications και της εκπόνησης προγραμμάτων σωματικών ασκήσεων. Παράλληλα, το Smartband SW-B100 της Lenovo δίνει τη δυνατότητα στους users να κλειδώνουν ή να ξεκλειδώνουν on-the fly το PC τους, χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν το password τους με τον παραδοσιακό τρόπο. To έξυπνο βραχιόλι της Lenovo συνεργάζεται με το αντίστοιχο smartphone app, το οποίο δύναται να τροφοδοτηθεί με μία σειρά από δεδομένα (που σχετίζονται για παράδειγμα με την απόσταση που κάλυψε ο χρήστης ή με τον αριθμό των θερμίδων που κατανάλωσε κ.α.), δημιουργώντας μία σειρά από διαγράμματα (σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηναία βάση), τα οποία βοηθούν στην υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

    Screen-Shot-2014-10-25-at-2_54_26-pm_png

    To Lenovo Smartband SW-B100 που έχει αρκετές ομοιότητες με το Mi Band της Xiaomi και το FitBit, θα συνεργάζεται με Android και iOS συσκευές. H Lenovo μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει διαθεσιμότητα ή τιμή, όμως εφόσον έκανε την εμφάνιση του στο official website της εταιρείας, δεν αποκλείεται να το δούμε πολύ σύντομα. Πάντως, πλέον οι λάτρεις του υγιεινού τρόπου ζωής θα μπορούν να επιλέξουν μία ακόμη συσκευή που θα τους βοηθήσει να γίνουν κοινωνοί ενός πιο fit… κόσμου!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles