BREAKING

4

Lenovo Yoga 3 Pro vs. MacBook Air σε επικό spot της Microsoft (video)!

Ως γνωστόν, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των νέων τεχνολογιών λατρεύουν να υπερτονίζουν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων τους, κυκλοφορώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκριτικά διαφημιστικά spot που στις περισσότερες των περιπτώσεων διακρίνονται για τον επιθετικό χαρακτήρα τους. Έτσι λοιπόν, η Microsoft πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ακόμη διαφημιστικό spot, στο οποίο αυτή τη φορά θέτει αντιμέτωπο το convertible Lenovo Yoga 3 Pro (το οποίο τρέχει λειτουργικό Windows 8.1) ενάντια στο MacBook Air της Apple!

Lenovo Yoga vs. MacBook Air_1

Στόχος της Microsoft με το εν λόγω διαφημιστικό είναι να αναδειχθεί ο πολυμορφικός χαρακτήρας του Lenovo Yoga 3 Pro, το οποίο πολύ απλά με τις convertible δυνατότητες του κάνει το MacBook Air να μοιάζει με... μουσειακό έκθεμα. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω spot το Lenovo Yoga 3 Pro εμφανίζεται να υπερτερεί έναντι του MacBook Air, εξαιτίας του εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού του , καθώς το πάχος του Yoga ανέρχεται μόλις στα 13mm, ενώ το notebook της Apple είναι περίπου κατά 4mm πιο παχύ. Παράλληλα, το convertible της Lenονο δύναται να μεταμορφωθεί με χαρακτηριστική ευκολία από tablet σε notebook, ενώ ο αντίπαλος του παραμένει ένα... φτωχό πλην τίμιο notebook. Επίσης, μία από τις δυνατότητες του Lenovo Yoga είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο tent mode, το οποίο ουσιαστικά διπλώνει επιτρέποντας την καλύτερη θέαση της οθόνης του, με το προϊόν της Apple να μην μπορεί φυσικά να εκτελέσει αυτού του είδους την κίνηση. Τέλος, σύμφωνα με το διαφημιστικό ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του Lenovo Yoga είναι ότι προσφέρει μία πλήρως λειτουργική touchscreen στον χρήστη, ενώ από την άλλη πλευρά το MacBook Air δεν διαθέτει "touch" δυνατότητες.

Lenovo Yoga vs. MacBook Air_2

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το εν λόγω διαφημιστικό επικεντρώνεται σε δυνατότητες που διαθέτουν μόνο τα  convertibles για αυτό ίσως είναι και λίγο άτοπο να συγκρίνονται δύο συσκευές που έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για αυτό, οι καταναλωτές που αναζητούν μία συσκευή που να συνδυάζει στοιχεία από notebook και tablet είναι βέβαιο ότι θα ξετρελαθούν με το Lenovo Yoga 3 Pro. Από την άλλη πλευρά, οι φανατικοί Apple fans απλώς θα αδιαφορήσουν και θα παραμείνουν πιστοί στα αγαπημένα τους μηχανήματα.

4 Comments

 • Γιώργος
  4 Νοεμβρίου 2014 at 17:37

  Θα συμφωνήσω με τον χρήστη CM αλλά θα προσθέσω ότι χολένουν σε πολλά άλλα θέματα κρίσιμα, π.χ στο support/service. 5 years next business day που μου δίνει μεγάλος κατασκευαστης PC και μάλιστα στη επαρχία δεν έχουν. Με αποστολή apple υπολογιστή (imac 27»!) σε κέντρο επισκευών τους εντός εγγύησης πήρε περίπου 20 μέρες για την επισκευή.

 • Δημήτρης Δέδες
  4 Νοεμβρίου 2014 at 17:34

  Μακρυά νυχτωμένος… Αυτή τη στιγμή, διυλιστήρια, χημικές βιομηχανίες, αντιεκρηκτικές εγκαταστάσεις και πολλές άλλες κρίσιμες διαδικασίες ελέγχονται από Η/Υ που έχουν windows…

 • Ioannes Bracciano
  4 Νοεμβρίου 2014 at 10:57

  Apparently you are not professional enough (judging also by your terminology)

 • cm
  4 Νοεμβρίου 2014 at 00:07

  Όσο και να σιχαίνομαι την Apple το macos είναι μοναδικό και καμία σχέση με την πατάτα που λέγεται Windows.έχει δύο μήνες που επένδυσαν σε mac στην δουλειά και είναι απίστευτη η σταθερότητα και η διαχείριση των προγραμμάτων χωρίς ηλίθια registry και installers. Απλά drag and drop στον φάκελο των εφαρμογών.

  Οι ίδιες εφαρμογές που τρέχαμε σε Windows δεν κρεμάνε με τίποτα και σαν παίζουν σε hardware μισών επιδόσεων σε σχέση με τα άθλια Windows. Τώρα κατάλαβα γιατί τα χρησιμοποιούμε οι επαγγελματίες και ας κοστίζουν πολύ περισσότερα.