18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lenovo Yoga Smart Tab Hands-on IFA 2019 «Δυνατό… πολυεργαλείο»!

    H Lenovo δεν μπορεί παρά να αισθάνεται υπερήφανη για την τεράστια δυναμική και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των tablets που ανήκουν στην οικογένεια Yoga. Με μοναδικό design που προσφέρει ευελιξία και άνεση, αλλά κυρίως αξιοπιστία και υψηλό performance, τα Yoga tablets σίγουρα αποτελούν μικρά… πολυεργαλεία! Το all-around multimedia tablet, Smart Tab που παρουσιάστηκε στην IFA 2019 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα, ενώ το γεγονός ότι έρχεται μαζί με υποστήριξη για το Google Assistant το καθιστά ακόμη πιο ευέλικτο και ελκυστικό.

    Yoga Smart Tab (3)

    Yoga Smart Tab (5)

    Το Yoga Smart Tab διαθέτει Full HD IPS display στις 10.1 ίντσες, προσφέροντας έτσι μοναδική λεπτομέρεια, εκπληκτικό χρώμα και εξαιρετικά viewing angles, ενώ έρχεται με Dual Hi-Fi speakers, τα οποία αν μη τι άλλο εκτοξεύουν την ηχητική εμπειρία στην… στρατόσφαιρα. Ο δε μηχανισμός kickstand προσφέρει τη δυνατότητα στον user να το τοποθετήσει σε 4 διαφορετικά modes, έτσι ώστε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να το προσαρμόζει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις διαθέσεις του.

    Yoga Smart Tab (6)

    Yoga Smart Tab (7)

    Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα Snapdragon 439 με 8 πυρήνες, συνοδευόμενο από 3GB ή 4GB RAM και 32 ή 64GB storage. Σε ότι έχει να κάνει με την αυτονομία του, διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 7000mAh, η οποία δίνει τη δυνατότητα αυτονομίας για περίπου 10 ώρες (συνεχές video playback στα 1080p). Επιπλέον, διαθέτει στο πίσω μέρος κάμερα στα 8MP με δυνατότητα Auto-Focus και στο μπροστινό τμήμα έρχεται με 5MP fixed focus.

    Yoga Smart Tab (1)

    Μια καλή γεύση από το νέο Lenovo Yoga Smart Tab μπορείτε να πάρετε στο hands-on video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles