23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Λέσβος: Εκεί που η ομορφιά συναντά τη γαλήνη

    Ένα πανέμορφο νησί στο ανατολικό Αιγαίο με παραλίες για κάθε γούστο, φιλόξενους ανθρώπους, ήσυχα και γραφικά χωριουδάκια και φύση με… τεράστια φαντασία! Αυτή είναι η Λέσβος!

    Ένα από τα «διαμάντια» του Αιγαίου Πελάγους, είναι γνωστό και ως Μυτιλήνη λόγω της πρωτεύουσάς του. Η Λέσβος φιλοξενεί ουκ ολίγες περιοχές αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και τοπία βγαλμένα θαρρεί κανείς από τη φαντασία του πιο εμπνευσμένου καλλιτέχνη! Θα επισκεφθείτε τους κόλπους της Γέρας και της Καλλονής και θα θαυμάσετε τους υδροβιότοπους που θα βρείτε εκεί. Μαγικές στιγμές θα ζήσετε σε Πλωμάρι και Αγιάσσο ενώ μην ξεχάσετε να περιηγηθείτε σε Πέτρα, Ευεργετούλα και Μανταμάδο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να περιηγηθείτε στα κεφαλοχώρια του νησιού με την ησυχία σας!

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    TPU+ PC Faceplates για το Samsung Galaxy SIII

    Προστατέψτε το Galaxy SIII σας –μέρος Α


    Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε. Δεν θέλατε όμως κάποιο απ’ τα σφάλματα αυτά να έχει ως… θύμα το μονάκριβο Samsung Galaxy SIII σας, έτσι; Προστατέψτε το λοιπόν με τη σειρά faceplates TPU+PC: οι θήκες εφάπτονται πλήρως περιμετρικά του κινητού, την ώρα που το πολυκαρβονικό υλικό στην οπίσθια πλευρά προστατεύει από γρατζουνιές, φθορές και λοιπές… κακουχίες, βοηθώντας σας να διατηρήσετε το κινητό σας ολοκαίνουριο! Τα faceplates TPU+PC θα τα βρείτε σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο.

    Volte-Tel

     

    Αναπτήρας-κάμερα

    Θα σας… ανάψει φωτιές!


    Φτάνει πια με τους αναπτήρες Hondos! Νισάφι! Στο 2012 ζούμε! Γιατί να πρέπει το κινητό, η φωτογραφική μηχανή, το tablet και τα γυαλιά σας να ‘ναι τελευταίας τεχνολογίας και να μη συμβαίνει το ίδιο και με τα άλλα σας αξεσουάρ; Να, για παράδειγμα τον αναπτήρα! Δοκιμάστε το συγκεκριμένο μοντέλο και θα καταλάβετε. Έχει ενσωματωμένη κάμερα για εγγραφή βίντεο στα 720×480 pixels και λήψη φωτογραφιών στα 1260×1024 pixels! Υποστηρίζει κάρτες μνήμης έως και 16GB ενώ λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού και μόνο! Τι καλύτερο για την παραλία και τον απογευματινό καφέ;

    Volte-Tel

     

    TPU Faceplates για το Samsung Galaxy SIII

    Προστατέψτε το Galaxy SIII σας –μέρος Β


    Αν ψάχνετε μια οικονομική και συνάμα αξιόπιστη λύση για την προστασία του Galaxy SIIΙ σας, τα TPU Faceplates είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι φτιαγμένες κατά τρόπο τέτοιο ώστε να προσαρμόζονται άψογα στις καμπύλες του κινητού, έχοντας τέλεια υφή και κυκλοφορώντας σε γκρι και άσπρη απόχρωση. Η οθόνη, το ηχείο, η κάμερα και τα πλαϊνά πλήκτρα μένουν ακάλυπτα ώστε να μη διαταράσσεται η λειτουργικότητα της συσκευής, την ώρα που το υπόλοιπο σώμα της προστατεύεται επαρκώς.

    Volte-Tel

     

    Γυαλιά ηλίου με κάμερα 7 σε 1

    Δείτε την αλλιώς!


    Βγάζει η Google γυαλιά, λέει. Πφφφφ… Σιγά τα ωά! Εδώ μπορείτε να βρείτε από τώρα τα πιο high-tech γυαλιά της αγοράς και μάλιστα να τα πάρετε και μαζί σας εις τας διακοπάς! Το συγκεκριμένο ζευγαράκι με τους φακούς Polaroid ενσωματώνει επτά διαφορετικές λειτουργίες: κάμερα 1,3MP για λήψη φωτογραφιών και εγγραφή βίντεο και υποδοχή κάρτας microSD χωρητικότητας 2-16GB για την αποθήκευση των κλιπ και των λοιπών δεδομένων σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως USB stick αφού συνδέεται με PC μέσω USB θύρας ενώ είναι σε θέση και να ηχογραφήσει –τέλειο για… εξομολογήσεις υπό την επήρεια αλκοόλ!

    Volte-Tel


    Bumpers σιλικόνης για το Samsung Galaxy SIII

    Προστατέψτε το Galaxy SIII σας –μέρος Γ


    Τι θα λέγατε να… «ντύνατε» το Galaxy SIII σας με την τελευταία λέξη της μόδας; Η σειρά πολύχρωμων bumpers της Volte-Tel είναι ό,τι πρέπει. Τα bumpers προσαρμόζονται τέλεια στο σώμα του κινητού προστατεύοντάς το από φθορές. Σας προσφέρουν πρόσβαση δε στα πλαϊνά πλήκτρα χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή… αλχημεία από πλευράς σας! Είναι κατασκευασμένα από συνδυασμό πολυκαρβονικού υλικού και σιλικόνης ενώ διατίθενται σε πληθώρα χρωματικών συνδυασμών.

    Volte-Tel

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles