22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Let’s Ferry: Γιατί ένα «ονειρεμένο» ταξίδι ξεκινάει από την… κράτηση!

    Ένα ταξίδι σημαίνει ανεμελιά, μοναδικές εμπειρίες (και γιατί όχι;) απόδραση από τη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι μας το έχουμε ανάγκη. Μάλιστα, πολλές φορές ένα ταξίδι μπορεί να αποκτήσει και τον χαρακτήρα «ιεροτελεστίας», καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι απαιτεί την κατάλληλη προετοιμασία και προσήλωση, έτσι ώστε να μην βρεθείτε ενώπιον… δυσάρεστων εκπλήξεων. Εάν λοιπόν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε με πλοίο, αδιαμφισβήτητα μέρος της συνολικής εμπειρίας που σας προσφέρει ένα θαλάσσιο ταξίδι είναι και η κράτηση των εισιτηρίων σας. Ναι, πολλές φορές αυτή η διαδικασία μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρα, βαρετή και περίπλοκη, αποτελώντας μία φάση του ταξιδιού μας από την οποία θέλουμε να «δραπετεύσουμε» ή να «ξεμπερδεύουμε», όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Παρόλα αυτά, η διαδικασία της κράτησης εισιτηρίων μπορεί να γίνει πιο… διασκεδαστική. Το πως μπορεί να συμβεί αυτό; Μπείτε στο letsferry.com και θα δείτε την κράτηση για τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με μια άλλη ματιά! Όμως ας τα πιάσουμε τα πράγματα καλύτερα από την αρχή… 

    H πλατφόρμα για online booking ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Lets Ferry δημιουργήθηκε το 2015, προσφέροντας έναν απλουστευμένο και γρήγορο τρόπο για την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα λιμάνια της Μεσογείου, της Βόρειας Θάλασσας και του Ατλαντικού. Προσφέροντας state-of-the art υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μοναδική αξιοπιστία και συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες, η πολυβραβευμένη online πλατφόρμα letsferry.com από το 2015 μέχρι σήμερα δέχθηκε περισσότερους από 10 εκατομμύρια επισκέπτες, οι οποίοι την προτίμησαν ως την «αφετηρία» του ταξιδιού τους.

    Στα χρόνια που ακολούθησαν από τo «πρώτο εισιτήριο» η πλατφόρμα βελτιώθηκε, καθώς το καλοκαίρι του 2020 αναβαθμίστηκε και επανασχεδιάστηκε, προσφέροντας μία ακόμη πιο απλή στη χρήση και διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της. Εστιάζοντας σε καλύτερη λειτουργία μέσω smartphone, προσφέροντας υψηλότερη ταχύτητα και δίνοντας τη δυνατότητα για παρακολούθηση όλων των λεπτομερειών της κράτησης (και των δεδομένων που σχετίζονται με αυτή σε real-time χρόνο), o χρήστης αποκτάει ένα υπερπολύτιμο high-tech εργαλείο που τον βοηθάει στο να εξασφαλίσει τη θέση του χωρίς κόπο και σπατάλη χρόνου. Η Lets Ferry άλλωστε συνηθίζει να λέει ότι (μόλις) τρία βήματα είναι υπεραρκετά για να κλείσετε τα εισιτήρια σας και σίγουρα κι εσείς δεν θα αργήσετε να διαπιστώσετε ότι μέσω της πλατφόρμας θα βάλετε ένα τέλος στις «ατέρμονες αναζητήσεις» που προσφέρουν άλλα αντίστοιχα online εργαλεία. Ρίχνοντας μια ματιά άλλωστε στο ημερολόγιο μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη διαθεσιμότητα τη στιγμή εκείνη που το θέλετε.

    Και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η εξαιρετικά ευέλικτη online πλατφόρμα Lets Ferry δεν σταματούν εδώ! Συγκεκριμένα, η εν λόγω πλατφόρμα παρέχει μοναδική ασφάλεια στις πληρωμές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω Paypal, ενώ παράλληλα είναι η λύση που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στις on line κρατήσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί εμφανίζει με άμεσο τρόπο τα διαθέσιμα δρομολόγια, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε web check-in αποκλειστικά με digital τρόπο, έτσι ώστε να μεσολαβούν ελάχιστες φυσικές επαφές ανάμεσα στους πελάτες της. Επιπλέον, η καινοτομία που προσφέρει η Let’s Ferry είναι ότι χαρίζει στους πελάτες της τη δυνατότητα για επιλογή πολλαπλών διαδρομών, χωρίς μάλιστα να απαιτείται να συμπληρώσουν ξανά και ξανά τα προσωπικά τους στοιχεία ή να πρέπει να επαναλάβουν τη διαδικασία της πληρωμής από την αρχή.

    Η Let’s Ferry αντιμετωπίζει την εξασφάλιση θέσης μέσω της πλατφόρμας της με μοναδική σαφήνεια και σοβαρότητα, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που… μετράνε, προσφέροντας μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία που επιτρέπει στους πελάτες της να είναι πάντοτε ενημερωμένοι. Σε αυτό βοηθάει άλλωστε και ο δυναμικός χάρτης, ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να τον εξερευνήσετε και να «ταξιδέψετε» σε δεκάδες διαφορετικά λιμάνια της Ελλάδος, της Βόρειας Θάλασσας, της Δυτικής Αφρικής και όλης της Μεσογείου, με λίγα μόνο clicks ή swipes από το κινητό σας. Χωρίς αμφιβολία, με τη Let’s Ferry η διαδικασία της online κράτησης για το επόμενο θαλάσσιο σας ταξίδι, μετατρέπεται σε μια πραγματικά κορυφαία εμπειρία. Μπείτε λοιπόν στην πλατφόρμα, κλείστε και τα εισιτήρια σας και ετοιμάστε… βαλίτσες!  

    Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.letsferry.com, ενώ στο νέο ενημερωμένο blog πρόκειται να βρείτε νέα από τον κλάδο του τουρισμού, μοναδικά tips και χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο συναρπαστικό!     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles