24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Λευκάδα: Το “στεριανό νησί” με τις ξακουστές παραλίες

    Το μόνο νησί στην Ελλάδα (μαζί με την Εύβοια) στο οποίο έχει κανείς πρόσβαση οδικώς. Η Λευκάδα συνδέεται με την Αιτωλοακαρνανία με μία πλωτή γέφυρα μήκους περίπου 20 μέτρων (μέσω του πορθμού του Δρεπάνου), επομένως δε χρειάζεστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να την επισκεφθείτε.

    Με φημισμένες παραλίες, ξακουστές σε όλη τη Μεσόγειο, όπως το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί, που επισκέπτονται τουρίστες από όλο τον κόσμο, καθώς και πολλές ακόμη επιλογές για τον ταξιδιώτη. Κάντε τις βόλτες σας στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, απέναντι από το οποίο βρίσκεται ο περίφημος Σκορπιός, το νησί που αγόρασε το 1963 ο Αριστοτέλης Ωνάσης και έδωσε στην περιοχή παγκόσμια φήμη. Για κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να επισκεφθείτε τους καταρράκτες Δημοσάρη λίγο έξω απ’ το Νυδρί, καθώς και το Φαράγγι της Μέλισσας στο δήμο Σφακιωτών. Τέλος, αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, η παραλία του Αη Γιάννη ενδείκνυται για kite-surfing, ενώ στη Βασιλική μπορείτε να βρεθείτε με άλλους wind-surfers από την Ελλάδα για να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Screen Protector Samsung Galaxy Note

    Το smartphone σας χρειάζεται προστασία ειδικά στο “ευαίσθητο” σημείο της οθόνης του. Επομένως, μη διανοηθείτε να το αφήσετε χωρίς screen protector ειδικά στις δύσκολες συνθήκες των διακοπών σας. Αν έχετε το “μεγάλο” Samsung Galaxy Note, ιδού, λοιπόν, η επιλογή σας.
    www.mobileservice.gr

    Βάση φόρτισης για Samsung Galaxy S II


    Επιτραπέζιος φορτιστής για το αγαπημένο σας κινητό, με βάση στήριξης. Αφήστε το να “γεμίσει ενέργεια” ώστε να σας ακολουθεί παντού απροβλημάτιστα, ακόμη και στις διακοπές σας.
    www.mobileservice.gr

    Smoke Mania Ego-w RED

    Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σε κόκκινο χρώμα για να συνδυάζετε την αγαπημένη σας συνήθεια με στιλ. Το κιτ περιέχει 2 πλήρη ηλεκτρονικά τσιγάρα με μπαταρία 650mAh.

    www.mobileservice.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles