17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG 27GR75Q-B: Πανίσχυρη οθόνη για gaming με προηγμένα χαρακτηριστικά

    Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανεβάζει τον πήχη για τους λάτρεις του gaming με την προσθήκη της τελευταίας gaming οθόνης, την LG 27GR75Q-B. Αυτή η πανίσχυρη οθόνη έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία gaming με προηγμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν μια καθηλωτική και συναρπαστική οπτική εμπειρία.

    Εξοπλισμένη με πάνελ QHD IPS 27 ιντσών, η LG 27GR75Q-B διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 165Hz, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για παιχνίδια με έντονο ρυθμό που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά και ακριβείς κινήσεις. Οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στους αντιπάλους και να στοχεύσουν πρώτοι στο στόχο, χάρη στον υψηλό ρυθμό ανανέωσης, που τους επιτρέπει να βλέπουν γρήγορα το επόμενο καρέ και να απολαμβάνουν ομαλή και αδιάλειπτη οπτική απεικόνιση.

    Η LG 27GR75Q-B υποστηρίζει επίσης το πρότυπο HDR10 με sRGB 99% (Standard), παρέχοντας στους παίκτες μια ρεαλιστική οπτική εμπειρία που ξεχειλίζει από πλούσια και ζωντανά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση, ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Με εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms (GtG)1 , αυτή η οθόνη προσφέρει μια συνεχή και χωρίς καθυστερήσεις εμπειρία gaming που εξασφαλίζει ότι κάθε στιγμή είναι γρήγορη και γεμάτη δράση.

    Το νέο monitor, που έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί επίσημα από την NVIDIA, είναι συμβατό με την τεχνολογία G-SYNC®, ελαχιστοποιώντας τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο, για μια εμπειρία παιχνιδιού με ομαλή και γρήγορη κίνηση. Παράλληλα, με την τεχνολογία FreeSyncTM Premium, οι gamers μπορούν να βιώσουν απρόσκοπτη, ρευστή κίνηση σε παιχνίδια υψηλής ανάλυσης και γρήγορου ρυθμού, καθώς μειώνει σημαντικά το «σπάσιμο» της οθόνης και την καθυστέρηση. Τέλος, η ρυθμιζόμενη βάση υποστηρίζει την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης για να σε βοηθήσει να παίζεις παιχνίδια πιο άνετα2.

    Το νέο monitor, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles