20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    LG 32UD99, το 4K HDR monitor που τροφοδοτείται από την USB Type-C!

    H LG έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή παράδοση στην αγορά των monitors, καθώς οι «λύσεις» που προτείνει διακρίνονται εδώ και χρόνια για την αξιοπιστία, τα ανεπτυγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και την ποιοτική κατασκευή. Μάλιστα, ορισμένα εξ΄ αυτών διαθέτουν και μία σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία δεν τα συναντάς σε άλλες οθόνες του ανταγωνισμού. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το 32UD99, ένα HDR 4K monitor το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην CES 2017 και δεν χρησιμοποιεί την παραδοσιακή τροφοδοσία (όπως σχεδόν το 99% των monitors που βρίσκονται στην αγορά), αλλά συνδέεται στην USB Type-C του PC σας!

    LG 32UD99 (1)

    Το εν λόγω 32 ιντσών monitor (που όπως αντιλαμβάνεστε απευθύνεται σε ένα high-end κοινό) έρχεται με native resolution στα 3840×2160 pixels και υποστηρίζει το HDR10, το οποίο εκτοξεύει την ποιότητα και την χρωματική απόδοση στα ύψη. Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς το 32UD99 διαθέτει response time στα 5ms, με το Panel να υποστηρίζει την Freesync τεχνολογία της AMD, ενώ επιπλέον δεν γίνεται να μην εκθειάσουμε τα πολύ λεπτά (σχεδόν ανύπαρκτα) bezels, αλλά και τα εξαιρετικά built-in speakers τα οποία διακρίνονται για το ιδιαίτερα ισχυρό μπάσο τους. Η οθόνη LG 32UD99 θα γίνει διαθέσιμη στα τέλη Μαρτίου και η τιμή της θα αγγίζει τα 1000$, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μάλλον θα πρέπει να σπάσουν τον κουμπαρά τους για να την αποκτήσουν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles