17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    LG: Αποσύρει την συμμετοχή της στο Mobile World Congress λόγω κορωναϊού

    Πλήγμα στο Mobile World Congress – τη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση για την κινητή τηλεφωνία – προκαλεί η εξάπλωση του κορωναϊού, με τις LG και ΖΤΕ να αποτελούν τις πρώτες εταιρείες που ακυρώνουν είτε τη συμμετοχή τους είτε τη διοργάνωση συνεντεύξεων Τύπου, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης.

    Την αρχή έκανε η κινεζική εταιρεία ZTE η οποία έκανε γνωστό ότι δεν θα προχωρήσει στη συνέντευξη Τύπου, απόφαση που πάρθηκε, όπως έγινε γνωστό, για “πρακτικούς λόγους”. Στους λόγους αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι καθυστερήσεις στην έκδοση visa για τους ταξιδιώτες της ZTE προς την Βαρκελώνη, που έχουν ως αποτέλεσμα αρκετά στελέχη της εταιρείας να μην καταφέρουν να ταξιδέψουν. Ρόλο στην ακύρωση της συνέντευξης Τύπου ενδεχομένως να έχει παίξει και το κύμα ξενοφοβίας που συνοδεύει τον κορωνοϊό, οπότε μια συνέντευξη Τύπου στην οποία συναθροίζονται πλήθος κόσμου σε περιορισμένο χώρο πιθανώς να φέρει κάποιους σε δύσκολη θέση.

    Ακόμα πιο κάθετη είναι η απόφαση της κορεατικής LG, η οποία έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από το Mobile World Congress ως μέτρο ασφάλειας για τους υπαλλήλους της και της δημόσιας υγείας. Στην ανακοίνωση της LG διαβάζουμε ότι η απόφαση αυτή θα αποτρέψει την άσκοπη έκθεση εκατοντάδων υπαλλήλων της σε διεθνή ταξίδια, με την εταιρεία να προχωράει σε εναλλακτικό πλάνο που θα είναι εστιασμένο στην διοργάνωση δικών της εκδηλώσεων στις οποίες θα ανακοινωθούν τα προϊόντα της νέας χρονιάς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles