24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το LG G Pad II 8.3 παρουσιάζεται στην Κορέα και κλέβει τις εντυπώσεις!

    Πριν από μερικούς μήνες η LG είχε ανακοινώσει ένα νέο tablet, το LG G Pad II 8.0, το οποίο ουσιαστικά αποτέλεσε μία mid-range συσκευή, η οποία όμως είχε αρκετά ποιοτικά χαρακτηριστικά που αν μη τι άλλο κάλυπταν τον μέσο καταναλωτή. Η LG δε φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την αγορά των tablets, καθώς ύστερα από το G Pad II παρουσίασε πρόσφατα στην Κορέα και μία νέα ανανεωμένη έκδοση του G Pad II, η οποία ονομάζεται LG G Pad II 8.3 LTE.

    LG-G-Pad-II-8_3-LTE1 b

     

    Το νέο G Pad II θα φέρει γραφίδα και παρόλο που στη σχεδιαστική του φιλοσοφία είναι πολύ κοντά με το προηγούμενο μοντέλο της οικογένειας των G Pad, ωστόσο διαθέτει πιο ανεπτυγμένα και upgraded τεχνικά χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, η πρόταση της LG προσφέρει display στις 8.3 ίντσες με ανάλυση στα 1920×1200 pixels (έναντι του 8ιντσού προκατόχου του που φέρει ανάλυση στα 1200×800 pixels), ενώ στο ενδότερα κρύβει ένα Snapdragon 615 chipset με 2GB μνήμης RAM, 16GB storage αλλά και διαθέσιμη microSD Slot η οποία δύναται να αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο έως και παραπάνω από 2TB! Επιπλέον, η νέα πρόταση της LG στα tablets έρχεται με μπαταρία που διαθέτει χωρητικότητα στα 4.800mAh και “φοράει” το Android Lollipop 5.1.1. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό αναφορικά με την τιμή του, αλλά ούτε και εάν θα βγει έξω από τα σύνορα της Νοτίου Κορέας με προορισμό τις δυτικές αγορές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles