21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LG G Pro Lite Dual. Με stylus και 5,5 ίντσες οθόνη!

    Αν και αρχικά, τα specs που συνόδευαν την συγκεκριμένη συσκευή πλησίαζαν αυτά του “κανονικού” μοντέλου LG G Pro (για το οποίο έχουμε πραγματοποιήσει hands on video) τελικώς, οι προδιαγραφές του είναι υποδεέστερες. Έτσι, ενώ η οθόνη διατηρεί διαγώνιο 5,5 ιντσών, η υποστηριζόμενη ανάλυση είναι 540 x 960 pixels.

    Στο εσωτερικό του διαθέτει dual-core επεξεργαστή (αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής) με συχνότητα λειτουργίας 1GHz και 1GB RAM. Διαθέτει 8GB αποθηκευτικό χώρο που επεκτείνεται μέσω microSD card slot. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 4.1.2 και οι διαστάσεις της συσκευής είναι 76,9 x 150,2 x 9,48 χιλιοστά.

    LG G Pro Lite Dual 3

    Η οπίσθια κάμερα έχει αισθητήρα 8MPixels και η μπαταρία βρίσκεται στα 3140mAh.Όπως θα καταλάβατε και από την ονομασία του, πρόκειται για μία Dual SIM συσκευή, που θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη.

    Συνοδεύεται από stylus και έτσι θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε εφαρμογές και χαρακτηριστικά όπως το Quick Memo αλλά και άλλες εφαρμογές όπως τα Knock-On, Guest Mode, Q Slide κ.α. Λέγεται ότι η LG θα κυκλοφορήσει το LG G Pro Lite Dual (ή μήπως θα είναι LG G Lite Dual; ) στα μέσα Οκτωβρίου και το κόστος υπολογίζεται κοντά στα $400.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles