18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    LG G Watch. Όταν τα smartwatches μπαίνουν στο… σωστό δρόμο

    Είναι η πρώτη φορά που αισθανόμαστε πως αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με τα smartwatches και η αφορμή είναι φυσικά το Android Wear. Το λειτουργικό σύστημα που θέλει να φέρει η Google στο επόμενο “έξυπνο” ρολόι σου, αλλά και οι προτάσεις που το ενσωματώνουν. Για μία από αυτές, το απίθανα όμορφο και λειτουργικό Motorola 360, σας γράψαμε ήδη, η δεύτερη ωστόσο που γνωρίζουμε σήμερα είναι το LG G Watch.

    LG G Watch

    Οι Κορεάτες έχουν προφανώς το δικό τους τρόπο να σχεδιάζουν αντικείμενα, αυτή τη φορά ωστόσο, η ώθηση που παίρνουν από το Google Android Wear βοηθάει στη δημιουργία μίας ξεχωριστής πρότασης. Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι ένα παρελθόν στα ρολόγια το έχουν, αρκεί να θυμηθεί κανείς το GD910 και τη συνεργασία με την Prada.

    Ας θυμηθούμε όμως ότι πρόκειται και για την τέταρτη φορά που η LG συνεργάζεται με την Google και, αν λάβουμε υπόψη τις άλλες τρεις κατά τις οποίες προέκυψαν “διαμάντια” όπως τα Nexus 4, Nexus 5 και G Pad 8.3 Google Play Edition, κάτι μας λέει ότι και το G Watch θα έχει το ξεχωριστό ενδιαφέρον του.

    To LG G Watch θα παρουσιαστεί ωστόσο το δεύτερο τρίμηνο του 2014 και, όπως και στην περίπτωση του Motorola 360, δεν έγιναν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές σχετικά με τα specs του. Γνωρίζουμε, πάντως, φυσικά την… εμφάνισή του, που μπορεί να μην έχει τη γοητεία της πρότασης της Motorola, αλλά έχει το ξεχωριστό στιλ του, καθώς και το γεγονός ότι θα συνεργάζεται με μία ευρεία γκάμα Android συσκευών και θα υπακούει σε φωνητικές εντολές μέσω του Google Now (OK Google).

    Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι η Apple θα και το περίφημο iWatch της θα ήταν η πρώτη πρόταση smartwatch που θα κέντριζε το ενδιαφέρον της αγοράς, φαίνεται πως το Google Android Wear και οι προτάσεις του έρχονται να κάνουν την (ευχάριστη) έκπληξη. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα μέσα στους επόμενους μήνες να αποκτήσουμε ένα έξυπνο ρολόι; Πιστεύουμε πως μάλλον ναι!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles