15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Κορεάτικη έκδοση του LG G2 διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία και microSD

    Υπήρξε μία μικρή σύγχυση στην παρουσίαση του LG G2, αφού ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι ενσωματώνει μπαταρία με χωρητικότητα 2160mAh και όχι 3000mAh όπως είδαμε στην επίσημη παρουσίαση του προϊόντος από τον Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της LG Electronics Mobile Communications Company.

    Τελικώς τα πράγματα ξεκαθάρισαν, αφού η Κορεάτικη έκδοση θα είναι αυτή που θα διαθέτει την μικρότερου μεγέθους μπαταρία, και αυτό επειδή θα είναι τύπου Li-Ion και αφαιρούμενη!

    Οι κάτοχοι λοιπόν της Κορεάτικης έκδοσης του G2 θα μπορούν να αφαιρέσουν την μπαταρία, αλλά και να αυξήσουν, εφόσον το επιθυμούν, τον αποθηκευτικό χώρο αφού τους προσφέρεται υποδοχή microSD για κάρτες μνήμης υψηλής χωρητικότητας έως και κατά 64GB.

    LG_G2

    Οι παραπάνω αλλαγές, έχουν κάποια μικρή επίπτωση στο πάχος της συσκευής, που έχει αυξηθεί κατά 0,24 χιλιοστά (9,14 χιλιοστά) σε σχέση με την “international” έκδοση του κινητού, η οποία όπως είναι γνωστό διαθέτει μπαταρία 3000mAh και δεν προσφέρει δυνατότητα αύξησης του αποθηκευτικού χώρου. Εσείς πια έκδοση προτιμάτε; Όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα video unboxing της Κορεάτικης έκδοσης.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles