14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημα στην Ελλάδα τα LG G3 και G Pad 7

    Σε επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε χτες η LG λάνσαρε και επίσημα δύο νέες συσκευές της στην ελληνική αγορά.

    lgg3_fronts_press

    Το πρώτο είναι φυσικά το πολυαναμενόμενο LG G3, η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας που διατίθεται ήδη στην αγορά σε δύο εκδόσεις, μια με 16GB αποθηκευτικού χώρου και 2GB RAM και μια με 32GB αποθηκευτικού χώρου και 3GB RAM. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, αφού μοιράζονται την ίδια οθόνη των 5,5 ιντσών, την 13 MP κάμερα που κάνει λήψη 4Κ video και το τετραπύρηνο chipset στα 2,5GHz. Οι τιμές τους είναι 599/649 ευρώ αντίστοιχα.

    LG-G-Pad-7

    Μαζί με το G3 η Ελλάδα υποδέχεται και το νέο LG G Pad 7.0, ενα μικρό tablet με ισχυρά χαρακτηριστικά από την εταιρεία και τιμή στα 169 ευρώ. Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, 1GB RAM, 8GB χώρου αποθήκευσης που επεκτείνεται μέσω microSD και το Android 4.4.2 KitKat λειτουργικό, αλλά και μια μεγάλη μπαταρία 4000mAh.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles