18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    LG G6 Pro & G6 Plus λανσάρονται στις 27 Ιουνίου

    Η LG λάνσαρε την υπηρεσία mobile payment που διαθέτει νωρίτερα αυτό το μήνα στη Νότια Κορέα. Πρόκειται για ένα service που συνεργάζεται με τη ναυαρχίδα της, LG G6, Όμως, σε μία προσπάθεια για ευρύτερη χρήση της υπηρεσίας LG Pay, ο κατασκευαστής αποφάσισε να κυκλοφορήσει δύο νέες εκδόσεις του G6: τα G6 Pro και G6 Plus.

    LG G6

    Κορεατικά μέσα σημειώνουν ότι οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν από τους τρεις σημαντικότερους providers στη χώρα (SK Telecom, LG Telecom και KTF) στις 27 Ιουνίου. Όσο για τις τιμές, τους το LG G6 Pro θα κοστίζει 715 δολάρια και το LG G6 Plus 890 δολάρια.

    Δε γνωρίζουμε πολλά, προς το παρόν, για τα specs τους, όμως φαίνεται ότι η LG θα παρουσιάσει ένα νέο χρώμα, το “Astro Black” που θα τα “ξεχωρίζει” από το “κλασικό” LG G6.

    Μαθαίνουμε επίσης ότι το LG G6 Plus θα διαθέτει 128GB αποθηκευτικού χώρου και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης ενώ το LG G6 Pro 32GB αποθηκευτικού χώρου.

    Δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες από τους Κορεάτες για τις νέες εκδόσεις, επομένως δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε αν θα διατεθούν και σε άλλες αγορές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles