18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    LG G8X ThinQ Dual Screen: Hands-on στην IFA 2019 με την …εναλλακτική των foldables

    Η LG δημιούργησε μια εναλλακτική των foldables, το LG G8X ThinQ με τη Dual Screen, τα οποία και είδαμε στην IFA 2019.

    LG G8X ThinQ Dual Screen

    Το G8X ThinQ είναι, ουσιαστικά, ένα κανονικό smartphone, με high-end specs, μια ναυαρχίδα με οθόνη OLED 6,4″ (HDR10, 100% DCI-P3, Gorilla Glass 5 και 19,5:9 aspect ratio), ενώ στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Snapdragon 855 chipset, μαζί με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος επεκτείνεται έως 1TB. Στο πίσω μέρος του έχει μια διπλή κάμερα με αισθητήρες 12MP (wide) και 13MP (ultra-wide) ενώ η selfie κάμερα είναι υψηλών προδιαγραφών με αισθητήρα 32MP (quad pixel binning). Η συσκευή διαθέτει δύο πολύ ισχυρά, stereo ηχεία των 1,2Watts έκαστο και υποστηρίζει 32-bit/192kHz audio και DTS: X Surround Sound, ενώ η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 4.000mAh, με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 9W και ενσύρματης 21W. Όσον για τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, βρίσκεται “μέσα” στην οθόνη.

    Για όσους θέλουν δύο οθόνες και multitasking δυνατότητες, όμως, υπάρχει και η LG Dual Screen. Ταιριάζει άψογα με το G8X ThinQ καθώς διαθέτει “εσωτερικά” μια ίδια, 6,4″ OLED οθόνη και εξωτερικά μια 2,1″ monochrome OLED οθόνη για προβολή πληροφοριών όπως ώρα, notifications, κλήσεις κ.λπ. Η Dual Screen συνδέεται μέσω της Type-C θύρας με το G8X και έπειτα, εμφανίζεται ένα μικρό menu στην οθόνη που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη δευτερεύουσα, να κάνετε “dim” την πρωτεύουσα για εξοικονόμηση ενέργειας, να “πετάξετε” apps από τη μια οθόνη στην άλλη (γίνεται και με gesture), ενώ στον Chrome μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πλήρη προβολή του browser και στις δύο οθόνες ταυτόχρονα, αν το θέλετε (προς το παρόν δεν υποστηρίζονται άλλες εφαρμογές για το mode αυτό). Ο μηχανισμός αναδίπλωσης είναι πλαστικός και επιτρέπει σχεδόν 360 μοίρες περιστροφής ενώ μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τη μια οθόνη σε gamepad για το game που “τρέχει” στην άλλη, ή σε πληκτρολόγιο για εφαρμογές γραφείου.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles