15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG HomeBrew: Παρουσίαση στη CES 2019 μηχανής παρασκευής μπύρας με βάση τις κάψουλες!

    Η LG θα παρουσιάσει στη CES 2019 για πρώτη φορά τη μηχανή κατασκευής μπύρας LG HomeBrew. Βραβευμένη με το CES Innovation Award, η υπερσύγχρονη συσκευή καθιστά τη διαδικασία παρασκευής ζυθοποιίας εξαιρετικά εύκολη χάρη στις κάψουλες μιας χρήσης, τον βελτιστοποιημένο αλγόριθμο ζύμωσης και την εύχρηστη αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία. Πρόκειται για την ιδανική συσκευή για όσους αναζητούν την ικανοποίηση μέσα από τη δημιουργία της δικής τους κρύας και νόστιμης μπύρας.

    LG HomeBrew 1

    Το μοναδικό σύστημα της LG βασισμένο σε κάψουλες φέρνει την επανάσταση με την απλότητα που προσφέρει στην τέχνη της ζυθοποιίας. Με μία σειρά κάψουλων μιας χρήσης – που περιέχουν βύνη, ζύμη, λάδι και αρώματα – και με το πάτημα ενός κουμπιού, οι χρήστες μπορούν να χαλαρώσουν καθώς η LG HomeBrew αυτοματοποιεί όλη τη διαδικασία από τη ζύμωση, την ενανθράκωση και τη γήρανση μέχρι τo σερβίρισμα και τον καθαρισμό. Επιπλέον, η δωρεάν εφαρμογή (για συσκευές Android και iOS) επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την κατάσταση της HomeBrew ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε.

    LG HomeBrew 3

    Η HomeBrew δεν προσφέρει μόνο έναν απίστευτα απλό τρόπο κατασκευής craft μπύρας, αλλά αναβαθμίζει και την ποιότητα της μπύρας που παράγει. Ένας βελτιστοποιημένος αλγόριθμος ζύμωσης ελέγχει έξυπνα τη διαδικασία ζύμωσης με ακριβή παρακολούθηση θερμοκρασίας και πίεσης για εγγυημένη επιτυχία στη ζυθοποιία. Το έξυπνο σύστημα κάψουλων αποδεσμεύει επίσης όλες τις κουραστικές διαδικασίες που σχετίζονται με τον καθαρισμό και τις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής στο σπίτι. Διαθέτει αυτόματο σύστημα απολύμανσης χρησιμοποιώντας μόνο ζεστό νερό, διασφαλίζοντας ότι έχει γίνει βιολογικός καθαρισμός για την επόμενη παρτίδα.

    LG HomeBrew 2

    Σχεδιασμένο με γνώμονα τους λάτρεις της μπύρας, η HomeBrew επιτρέπει διαφορετικά είδη παραγωγής μπύρας από το σπίτι εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε παρτίδα. Πέντε διακριτικές μπύρες με πλούσια γεύση που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν είναι η hoppy American IPA, η golden American Pale Ale, η πλούσια σε γεύση English Stout, η λεμονάτη Belgian-style Witbier και η ξηρή Czech Pilsner, ενώ μπορεί να παράγει μέχρι και πέντε λίτρα μπύρας υψηλής ποιότητας σε περίπου δύο εβδομάδες, ανάλογα με τον τύπο μπύρας.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles