19.4 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    LG: Νέα κυρτή gaming οθόνη OLED 240 Hz για υψηλές επιδόσεις

    Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πρώτη στον κόσμο κυρτή gaming οθόνη OLED με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz1, το μοντέλο UltraGearTM 45GR95QE, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία gaming. Η κορυφαία οθόνη, που τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2023, συνδυάζει την τεχνολογία OLED της LG με έναν ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης, προσφέροντας την ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι απαιτητικοί gamers σε συνδυασμό με την premium, κινηματογραφική ποιότητα εικόνας.

    Tο νέο UltraGearTM monitor διαθέτει εντυπωσιακή κυρτή οθόνη OLED 45 ιντσών με αναλογία 21:9 και ανάλυση WQHD (3440 x 1440). Χάρη στην καμπυλότητα 800R, η μεγάλη οθόνη περιβάλλει το οπτικό πεδίο του χρήστη. Μία πραγματική δύναμη στο gaming, το μοντέλο 45GR95QE προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και απίστευτα γρήγορο χρόνο απόκρισης 0,03 ms (GTG), που μεγιστοποιεί την ακρίβεια οθόνης και προσφέρει στους gamers ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε περιβάλλοντα παιχνιδιών που κινούνται γρήγορα.

    Παράλληλα, η ταχύτατη οθόνη διαθέτει την επίστρωση Anti-glare & Low Reflection της LG, που έχει πιστοποιηθεί από τους κορυφαίους παγκόσμιους οργανισμούς δοκιμών TÜV Rheinland και UL Solutions ως προϊόν χαμηλού μπλε φωτισμού, διευκολύνοντας τους χρήστες ώστε να παίζουν περισσότερη ώρα, μειώνοντας την απόσπαση της προσοχής από την οθόνη ακόμη και σε φωτεινό περιβάλλον. Επιπλέον, το κυρτό OLED πάνελ της οθόνης 45GR95QE προσφέρει αξιοσημείωτο λόγο αντίθεσης 1.500.000:13 και κάλυψη 98,5% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, παράγοντας φωτεινά χρώματα, βαθύ μαύρο και καθαρές εικόνες.

    Η UltraGearTM 45GR95QE είναι, επίσης, κατασκευασμένη για να παρέχει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων χαρακτηριστικών, βελτιώνοντας την εμπειρία gaming. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία FreeSync™ Premium, προσφέροντας αδιάλειπτη και ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης υψηλής ανάλυσης. Tέλος, η 45GR95QE είναι δοκιμασμένη από την NVIDIA και επισήμως συμβατή με G-SYNC®, προσφέροντας έτσι μια ασυναγώνιστη εμπειρία gaming με σημαντικά μειωμένες αλλοιώσεις και τρεμόπαιγμα.

    Το μοντέλο 45GR95QE όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel .

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles